Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 684,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

21742970_1738896619739140_80014528421476

:wub:  :wub:  :wub:

Opublikowano

Dla samej Evy się zobaczy.  :wub:

No niezle to wyglada. Moze wybiore sie nawet do kina na to.
Opublikowano

inb4 za małe cyce na plakat. Łapa bardziej wyżyłowana niż u Lewandowskiego.

Opublikowano

remaster remake'u czy remake remastera?

Opublikowano

Bez cycków to już na starcie -2 oczka. Ale cieszmy się, że Lara nie jest czarna.

Opublikowano

tragedia panowie :(

Opublikowano

Na tyle plakatu i krótkiego teasera długa wersja trailera robi dobre wrażenie. To będzie taki skarb narodów czyli film klasy b. Ale czy komuś to przeszkadza?

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Może być, ale te nadludzkie, kilkumetrowe skoki mogli sobie odpuścić. Starzeję się chyba, bo mnie takie szczegóły zaczynają strasznie drażnić w filmach. No i jak zwykle Lara czyściutka i w makijażu, tutaj powinni skorzystać z ostatnich odsłon gry i aktorkę chociaż ubrudzić.

Opublikowano

Dla mnie też okej. Wygląda może jak typowy film na podstawie gry, ale do tragedii temu daleko. Z chęcią obejrzę. :)

Opublikowano

Wygląda calkiem spoko i dosyc wiernie w porównaniu do gry. Mam nadzieje, ze kategoria wiekowa tez bedzie odpowiednia.

Opublikowano

Japierydole, to jest film na podstawie gierki gdzie laska skacze na główkę z 3 pięter i walczy z krokodylami w starych ruinach.