Opublikowano 21 września 20177 l Japierydole, to jest film na podstawie gierki gdzie laska skacze na główkę z 3 pięter i walczy z krokodylami w starych ruinach. Z Wonder Woman przypadkiem nie pomyliłeś? Jak już zrobili w miarę ludzka Larę, to i niech jej supermoce wyłączą.
Opublikowano 21 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://www.youtube.com/watch?v=dt__kig8PVU Anderson ty chory skurczybyku Edytowane 21 września 20177 l przez Timmy
Opublikowano 21 września 20177 l O ja pi,erdole, jest moc. Fantastyczny Pan Lis to u mnie jeden z ważniejszych filmów ost. lat, tutaj widzę też arcydzieło.
Opublikowano 29 września 20177 l https://film.wp.pl/botoks-recenzja-czy-jest-na-sali-jakis-lekarz-patryk-vega-odlecial-6171405694830209a Całkiem zachęcająca recenzja.
Opublikowano 29 września 20177 l każda opinia na temat tego gówna w Co obejrzałem i leci minusik z urzędu. Nie wspierajcie takich gniotów, je,bać grubasa Vegę
Opublikowano 30 września 20177 l tragedia panowie :( Grało się fajnie, ale jak to teraz widze z aktorami, to wydaję się strasznie czerstwe ;/
Opublikowano 7 października 20177 l jak ten film będzie przynajmniej 5 razy lepszy od jedynki to i tak będzie (pipi)owy:(
Opublikowano 9 października 20177 l Pierwsze Pacific Rim było naprawdę niezłe w swym gatunku, a drugie to takie chamskie pałer rendżers się zapowiada.
Opublikowano 9 października 20177 l Dla porównania obejrzałem sobie trailery pierwszej części i wyglądają lepiej. Ten nowy to jakiś plastik się szykuje i transformersy.
Opublikowano 9 października 20177 l Nie wiem o co Wam chodzi. Wygląda tak samo sztucznie jak jedynka, z tą różnicą, że tym razem będzie coś widać w czasie potyczek, a nie tylko deszcz w nocy. Obejrzę jak pojawi się kiedyś na Netfliksie.
Opublikowano 9 października 20177 l Czy potwierdzono obecność pary durnowatych doktorków, którzy będą sypać żenującymi żartami przez 5/6 filmu?
Opublikowano 9 października 20177 l Ja tam pamiętam ino duże roboty i duży rozp.ierdol. I w sumie na nic innego nie liczę więc wstępne 7/10.
Opublikowano 9 października 20177 l Na pewno widziałem Charliego Daya, czyli jednego z doktorków. Imdb potwierdza też obecność drugiego.