Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 19.12.2017 o 07:03, Shagohad napisał(a):

Właśnie sobie wyobraziłem nowego Avatara z budżetem od Disneya. To by mogło być coś :notbad:

Rozwiń  

Pierwszy Avatar miał niecałe 240 milionów, 4 kolejne części mają mieć łącznie 1 miliard budżetu, więc to nie są takie frytki. Podejrzewam, że w IMAXie znowu będzie miazga.

Opublikowano
  W dniu 19.12.2017 o 11:25, biechu napisał(a):

4 kolejne części mają mieć łącznie 1 miliard budżetu

Rozwiń  

Czyli taki jaki mają avengers 3&4 :P tylko w tym przypadku budżet podwyższają niemałe gaże licznych aktorów. W przypadku avatara, poza paroma wyjątkami, mamy praktycznie samych noname'ów. W sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby Disney jeszcze coś dorzucił do środków avatara. Mnie bardziej ciekawi czy zostawią Cameronowi wolną rękę czy przejmą opiekę nad projektem? 

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 19.12.2017 o 12:19, MBeniek napisał(a):

Mnie bardziej ciekawi czy zostawią Cameronowi wolną rękę czy przejmą opiekę nad projektem? 

Rozwiń  

A jest w ogóle możliwe, żeby przejęli? Czego by nie powiedzieć o filmach Camerona, to hajs z nich niezły był, więc czy jest sens ryzykować? 

Opublikowano

genialna decyzja, kolejne goowno scoota zaorali, chwala im za to, teraz niech tylko nie oznacza to calkowitego zaorania serii tylko niech wreszcie w disneyu podejda po ludzku do tej serii albo niech daja zielone swiatlo do projektu blomkampa

• Plusik 2
Opublikowano

Zawsze mogą zrobić coś nowego, po co wracać do Obcych? Mieliśmy ze trzy dobre części, Giger nie żyje, Scott zdziadział, a samej literatury SF czekającej na ekranizację są tony.

Opublikowano
  W dniu 28.12.2017 o 08:47, creatinfreak napisał(a):

Disney już zbiera żniwo i skasowali nowego obcego. Może covenant nie był najlepszym obcym i nie zarobił kroci (240mln), ale to w końcu obcy. (pipi)ać ich maczetami !!!

Rozwiń  

Brawo Myszko Mikey! Ci to znają się na rzeczy:banderas: Fox powinien skasować to (pipi) już po wstępnych pokazach Prometeusza, a nie jeszcze pozwoli na dokręcenie śmiechowego Przymierza, na zawsze zabijając markę Alien. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JCVD, Tyson, Lambert i nawet Ronaldinho. Nie mam wielkich oczekiwań względem tego filmu, ale przyzwoite "karate" rodem z lat 90tych, bardzo chętnie bym obejrzał. 

Szkoda tylko, że dali jakąś szwedzką  górę mięcha w roli bossa. Gdzie mu tam do legendy 

• Plusik 3
Opublikowano
  W dniu 5.01.2018 o 20:14, chris85 napisał(a):

JCVD, Tyson, Lambert i nawet Ronaldinho. Nie mam wielkich oczekiwań względem tego filmu, ale przyzwoite "karate" rodem z lat 90tych, bardzo chętnie bym obejrzał. 

Szkoda tylko, że dali jakąś szwedzką  górę mięcha w roli bossa

Rozwiń  

Islandzką, Hafþór Júlíus Björnsson znany bardziej jako Gregor "The Mountain" Clegane z Gry o Tron

• 3 tygodnie później...