Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 W dniu 18.07.2018 o 18:42, Wojthas napisał: Własnie miałem wrzucać, nawet spoko to wygląda. Początkowy klimat jak w jakimś Brothers in Arms a potem Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 O cholera, człowiek słyszy "Jonah Hill" i spodziewa się durnej komedii, a to wygląda na prawdziwy film. Czekam. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 26 lipca 2018 Opublikowano 26 lipca 2018 Frantik ku.rwa dwa posty wyżej Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 26 lipca 2018 Opublikowano 26 lipca 2018 Gerard Butler, ratowanie prezydenta Rosji, wygląda jak jakiś spin-off Olimpu w Ogniu Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 27 lipca 2018 Opublikowano 27 lipca 2018 Cytat Jak donosi portal Deadline, studio 20th Century Fox znalazło sposób na wskrzeszenie uwielbianej przez widzów franczyzy Kevin sam w domu. Nie liczcie jednak na kino familijne ze szczęśliwym finałem. Stoned Alone (ang. stoned – naćpany, zjarany, nawalony) ma bowiem być luźną reinterpretacją pierwowzoru. 20-kilkuletni narkoman i życiowy nieudacznik nie zdąży na samolot, którym miał polecieć na wycieczkę w górach. By zrekompensować sobie sytuację, postanowi zażyć niedozwolone substancje. Zadziałają na niego w ten sposób, że bohater popadnie w paranoję i będzie miał omamy, w których tajemniczy mężczyźni próbują włamać się do jego domu. Protagonista wypowie im wojnę i będzie bronił swojej twierdzy. Warto odnotować, że jednym z producentów będzie Ryan Reynolds. Scenariusz napisali Kevin Burrows i Matt Rider, a za kamerą stanie Augustine Frizzell, autorka pokazywanego na festiwalu w Sundance Never Goin’ Back. https://naekranie.pl/aktualnosci/nowy-kevin-sam-w-domu-bedzie-mial-zjazd-po-zapaleniu-ziola-3376847 Cytuj
Frantik 2 573 Opublikowano 27 lipca 2018 Opublikowano 27 lipca 2018 Już oficjalnie: Disney przejął 21st Century Foxhttps://www.ppe.pl/news/59856/disney-przejal-21st-century-fox-za-olbrzymia-kwote-myszka-miki-zgarnia-wiele-uznanych-marek.html Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 A na jesień przecież powraca jeszcze Koterski z nowym Adasiem 1 2 Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 (edytowane) Ten zwiastun to trochę takie "best of" obecnych poglądów na księży w naszym kraju. Już widzę jak stado w kinie zaśmiewa się i robi głośne "hue hue" do łysego kumpla obok. Oby sam film nie okazał się tak sztampowy. Edytowane 6 sierpnia 2018 przez Wojtq Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Ale Vegą wali na kilometr, (pipi)a Myślałem, że poważniejszy będzie klimat. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Wydaje mi się, że to typowy zabieg w przypadku filmów Smarzowskiego. Wytwórnia naciska na taki typ trailera aby przyciągnąć do kina widownię Vegi, podobnie było z Pod Upadłym Aniołem jeśli się nie mylę i Wojtek tak właśnie to tłumaczył. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 No mam nadzieję, że to taka zagrywka, bo Smarzowskiego szanuję, ale na ten moment wygląda to prostacko w chooj, jak dla typowego widza Pitbulli, mogącego później pisać, że "wreszcie ktoś o tych złodziejach prawdę powiedział" (zresztą wystarczy już rzucić okiem na komenty na YT). 1 Cytuj
lukas_k96 311 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Dziwny ten zwiastun. Z jednej strony trochę prawdziwy, z drugiej znowu strony mocno przerysowany. Nie wiem czy film ma być komedią, komediodramatem czy czym? Ale generalnie zapowiada się ciekawie, bo u nas jeszcze filmu o tej tematyce nie było. Tylko czekać na oburzonych kapłanów, moherów i nagonkę w katolickich mediach Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 U Smarzowskiego przeważnie komedia miesza się z ciężkim dramatem. Tutaj pewnie będzie podobnie, ale z przewagą tego pierwszego. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 (edytowane) Xddddd ja pierd,ole mam nadzieję,ze wytną moje statystowanie z byłą w ostatniej scenie Swoją drogą koniec jest mocny, o ton filmu raczej bym się nie bał. Edytowane 6 sierpnia 2018 przez ragus Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Jestescie nadzy i namiętni? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Nie, machamy chorągiewkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi