Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

It started...

Pamiętajcie że wojtek to twórca Wesela, wazne by film nie był głupkowaty tylko. A kotlet, ty tak lekko nie obrażaj pitbulla, prosze o rozsądek.

Dj_jn87X0AA931w.jpg:large

• Haha 3
Opublikowano

no też ku,rwa już mam dość tej karykaturalnej mordy jakubika 

9e13ac65-9d00-4486-a3c5-598e4a875518.jpg

no ja je,be

Opublikowano
12 minut temu, ragus napisał:

w sumie bym oglądał xd

bolesna ta fabuła, ostro pokazuje schematy Wojtka, ten  tekst  z ruchaniem Kingi bo ktoś musi xD

Opublikowano

No przecież to jest gotowiec na kolejny film xd A w kolejce jeszcze służba zdrowia, zarząd dróg miejskich, wodociągi i kanalizacja, ministerstwo kultury, polska wieś, skarbówka. I wszędzie ku.rwy i kradną i piją. Albo to albo 'komedie' romantyczne z karolakiem.

Opublikowano

Czy Smarzowski zrobi kiedyś film demaskujący środowisko polskich graczy? Albo chociaż forumka?

Marian Dziędziel obrażający po pijaku Nintendo to byłby ciekawy widok, a Jakubik to idealny materiał na Sono-klapa.

Dyskutujmy.

Opublikowano

W sumie materiał z ep i zlotow to niezły numer na film w klimatach Smarzowskiego

Opublikowano

Jest i zwiastun po aktualizacji.

Nie sugerowałbym się nim i poczekałbym na film. Pod Mocnym Aniołem też miało humorystyczny i przerysowany zwiastun, a wyszło kino bardzo dobre i ciężkie. Zresztą, filmy Smarzowskiego są przerysowane na swój urokliwy i ze smakiem sposób. No Vegi bym tu nie mieszał, bo to nie ta bajka i myślę, że nie ma co się bać, że z Klera wyjdzie kupa. Ja tam czekam i na pewno pójdę do kina.

Opublikowano

Szyja La puff w szykownym przez Davida Ayera thrillerze zbrodni Tax Collector

Ayer napisał scenariusz (w oparciu o skrypt Chrisa Longa), wyreżyseruje film i jest producentem. Zdjęcia mają ruszyć jeszcze tego lata w LA.