Opublikowano 15 stycznia 20214 l Nie powiem jestem ciekaw tego Mortala. Szczególnie że kategoria wiekowa R. Może być z tego coś naprawdę zjadliwego.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Jak to nie wyjdzie to bede zdziwiony a fani ich zjedza zywcem. Po tym co fabulatnie prezentowaly ostatnie MK, plus te nowe serialowe i nawet animowane to powinno byc ok
Opublikowano 21 stycznia 20214 l to był Iron Sky 2. w pełni jeszcze nie widziałem bo za dużo zaległości. przejrzałem tylko kilka scen na szybko i prezentuje się godnie jak na tytuł
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Jedynka Iron Sky była spoko, oczywiście trzeba walnąć piwko przed i w trakcie xD
Opublikowano 11 lutego 20214 l “Najnowsze przecieki precyzują, że bohaterka będzie nosiła imię Kee tłumaczone na „nie”. Postać opisywana jest jako zbuntowana piętnastolatka mająca bliskie relacje z bratem, osiemnastoletnim wojownikiem plemienia Komanczów o imieniu Taabe („słońce”), który ma zostać w przyszłości wodzem. Po tym, jak Kee pomaga bratu w polowaniu, chłopak stwierdza, że stał się już mężczyzną i nie potrzebuje więcej pomocy siostry. Młoda bohaterka postanawia więc wyruszyć na polowanie, aby udowodnić, że jest równie sprawna, co reszta plemienia. Chce w ten sposób przeciwstawić się regułom męskiego świata.” Zgadnijcie z kim sie zmierzy ów zbuntowana nastolatka
Opublikowano 11 lutego 20214 l 6 godzin temu, Masorz napisał: Co to za film? Ponoć to zarys nowego Predatora
Opublikowano 11 lutego 20214 l Człowiek czyta takie opisy i już nie wie, czy to parodia czy nie. Tatuś nie kochał jednej z drugą i teraz się buntują.
Opublikowano 11 marca 20214 l John Clark bedacy murzynem? Wyglada ok, jak na film na podstawie ksiazki Toma Clancy'ego to cholernie duzo w nim akcji. Mam nadzieje ze bedzie dobry
Opublikowano 29 marca 20214 l Czekam, Statham i Ritchie ponownie się spotkali na planie, a duet tych panów jest najlepszy. Przekręt, czy Porachunki to do dziś są kozackimi filmami.
Opublikowano 2 kwietnia 20214 l Wszystkiego najlepszego! Narodziło się ich 2 kwietnia, oj narodziło! Popkulturowe osobistości godne zainteresowania geeka! I tych nazwisk nie trzeba przedstawiać. Niejeden dobry, ba, genialny film czy serial ci aktorzy reprezentowali!
Opublikowano 3 kwietnia 20214 l Nie wam ma się podobać. To jest film dla dzieci. Pierwsza część też jest gniotem, ale nostalgia mocno.