Opublikowano 29 września 20213 l ''ciemny lud'' nie kupuje nowych polskich filmów https://rozrywka.trojmiasto.pl/Zlote-Lwy-46-FPFF-dla-filmu-Wszystkie-nasze-strachy-n159919.html?strona=0#opinie
Opublikowano 1 października 20213 l Licze na dwa dodatkowe training montage chociaz w 40 minutach moga sie nie zmiescic.
Opublikowano 1 października 20213 l Oby te 40 minut to nie okazało się, że 35 minut flashbacków z poprzednich części w czarnobieli i 5 minut faktycznie wyciętych scen z czwórki
Opublikowano 12 października 20213 l No ciekawe co tam teraz wymyślili. Pierwszy Krzyk uwielbiam po dziś dzień.
Opublikowano 12 października 20213 l Nie wiem, jakoś bez podjarki ten trailer. Pisałem o nowym Krzyku ofkors.
Opublikowano 15 października 20213 l Dawałem w statusy ale tu też wkleję bo może ktoś nie widział. U mnie jaranko w opór, na pierwszej części byłem 3 razy w kinie.
Opublikowano 22 października 20213 l Alec Baldwin postrzelił śmiertelnie operatorkę Halynę Hutchins, zranił reżysera Joela Souzę - wypadek na planie filmu "Rust" - TVN24
Opublikowano 23 października 20213 l Ja to tylko tu zostawię. Już tylko tydzień. Mam duże oczekiwania wobec tego filmu choć recenzje jadą końcówkę to całość może być mega spoko. No i oczywiście Anya Edytowane 23 października 20213 l przez mitra
Opublikowano 23 listopada 20213 l Wrzucam żebyście nie przegapili że French Dispatch już w polskich kinach :). A widząc po ilości ludzi na seansach (dzisiaj na seans o 19, w dużym mieście wojewódzkim, zawrotne 4 osoby). Szukajcie "Dispatch" jako "Kurier Francuski z Liberty, Kansas Evening Sun"