Opublikowano 1 maja 20222 l Nie no, Rodowiczowa była dobra, grała pierdolniętą siostrzyczkę matki. Fronczewski też był dobry w tym serialu. Męża stuleję widziałem jakiś czas temu w pociągu do Warszawy xd
Opublikowano 2 maja 20222 l Ciekawe jakby dzisiaj wyglądał remake Rodziny Zastępczej zrobiony dla Netflix'a...
Opublikowano 2 maja 20222 l 10 godzin temu, Luqat napisał: KTO kuhwa?!?1?!?1 O chuj, jak do tego doszło? Nie wiem xd 38 minut temu, Shankor napisał: Ciekawe jakby dzisiaj wyglądał remake Rodziny Zastępczej zrobiony dla Netflix'a... Pewnie tak samo. Już wtedy w jednej rodzinie byli biali, cygan, azjatka i mulatka. Ciekawe, wtedy nikt o to gównoburzy nie robił.
Opublikowano 2 maja 20222 l Pamiętaj Butt Z jednej tkaniny Wszyscy jesteśmy Co się wyciera Strzępi przez lata Lecz jeśli chcemy Te wszystkie dziury Miłością da się załatać
Opublikowano 2 maja 20222 l Krupkowi sie podobalo bo byl dzieckiem i pewnie rodzice nie pozwalali mu ogladac pierwowzoru od ktorego nazwy powstala ta polsatowska abominacja zwana Swiatem wg Kiepskich.
Opublikowano 2 maja 20222 l Ja nigdy nie miałem żadnej kontroli na gierki, czy filmy. W wieku 7-8 lat oglądałem 13 Posterunek, grałem w Quaka, Duke Nukem, czy GTA, albo Carmageddon. Jedynie ojciec się zdenerwował jak z bratem nagraliśmy na VHS NBA z DSF i w przerwie były baby z gołymi cycami. Nigdy nie lubiłem Bundych. Nawet jak zrobiłem podejście za dorosłego życia.
Opublikowano 2 maja 20222 l Gdybys ogladal to moze byc wiedzial jak sie obchodic z kobietami i by nie bylo tygodnia smuteczkow pod kocykiem po rozstaniu
Opublikowano 26 maja 20222 l Miałem nadzieję, że Harrison już nie wróci i zrobią reboot. Z drugiej strony Mangold pięknie pożegnał Wolverina i zrobił świetny Ford v Ferrari. Zobaczymy...
Opublikowano 31 maja 20222 l Ja pierdolę Zlewacenie świata idzie w dobrym kierunku. Walt Disney to się musi zajebiście w grobie przewracać, co oni odpierdolili z jego imperium.
Opublikowano 31 maja 20222 l 28 minut temu, Masorz napisał: Brzydka, czarna, łysa baba Szczerze, to myślałem, że to facet jest
Opublikowano 31 maja 20222 l 2 godziny temu, Masorz napisał: Brzydka, czarna, łysa baba wróżka z bajki disneya, której nie chciałbym wyroochać bo jest brzydka i do tego czarna? nie ocieplenie klimatu, nie trzecia wojna światowa z putinem, a zlewacenie doprowadzi do naszej zagłady.
Opublikowano 31 maja 20222 l Maskara wpuszczać brzydkie baby przed kamere już wystarczy że na ulicy trzeba je oglądać
Opublikowano 31 maja 20222 l 1 godzinę temu, Figaro napisał: wróżka z bajki disneya, której nie chciałbym wyroochać bo jest brzydka i do tego czarna? nie ocieplenie klimatu, nie trzecia wojna światowa z putinem, a zlewacenie doprowadzi do naszej zagłady. Ruchać bym tego czegoś nie chciał. A poza tym masz rację.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Szczerze, to myślałem, że to facet jestPrzez chwilę też myślałem, że to facet, a dokładnie Lance