Josh 4 523 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Myślałem, że większego gówna od Venoma 2 już nie nakręcą, ale widzę że chyba jednak się uda. Cytuj
czeskimaster 3 284 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Jeszcze ten tańczący Venom na trailerze.... Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca W tym Sony to jest coraz gorzej. Tam nie ma nikogo kto ma jakąś wizję na te filmy? Będzie kolejny paździerz z uniwersum Spider-mana. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Uniwersum Spider-mana bez Spider-mana- niezmiernie bawi ten fakt. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Brak Spidermana to nie problem. To, że z Venoma zrobili skończonego pajaca z kategorią wiekową PEGI 8+, to jest problem. Hardy pewnie nawet nie musi się wczuwać w rolę, bo wystarczy że pomyśli w jakim barachle przyszło mu grać i od razu rzednie mu mina. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca (edytowane) https://naekranie.pl/aktualnosci/elle-fanning-predator-badlands-casting-1717480300 szkoda, że nie Tom Holland Edytowane 4 czerwca przez Josh Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Ciekawe czy powtórzy sukces w box office jak nowy Mad Max Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca https://m.imdb.com/news/ni64611047/?ref_=nm_nwr_1 Jeszcze kilka lat temu jakbym to przeczytał to bym się jarał. Teraz się tylko zastanawiam ile jeszcze moich ulubionych serii z dzieciństwa zniszczą Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca W dniu 3.06.2024 o 15:39, PiotrekP napisał(a): Niektóre elementy najnowszego zwiastuna (i chyba ten na razie wystarczy. Jak ma to być miałka rozrywka, niech tak zostanie. Śmiesznie będzie przynajmniej i hardy'owato!) do "Venom: ostatni taniec" sugerują, że to będzie przynajmniej wizualnie niecodzienny film z ogólnego Uniwersum Marvela (MCU, SMU), bliski pierwszemu "Venom" z 2018 roku. Nie widzę niczego złego z perspektywy oprawy graficznej, którą zwiastun (i zapewne film) prezentuje: VFX ogólnie pracują płynnie, bez nie wiadomo jak olbrzymich spadków jakości. Fabularnie natomiast... nie spodziewajmy się ,,szału ciał": Venom cz. 3 - to ma być popcorniak Marvela z masą i masą akcji, nietuzinkowego humoru spod znaku ,,Tom Hardy & Venom" oraz wszelakich około synbiotowych interpretacji. Osobiście nie spodziewam się tu niczego, co mogło by wprowadzić swą treścią jakieś potężne zmiany do MCU/SMU. Chcę akcji, rozrywki i odmóżdżenia, oraz Venoma w najbardziej groteskowych wersjach. I chyba to dostanę. 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Superman w wersji od Jamesa Gunna... czyżby jednak fotka a'la paparazzi ukazała nam ,,true story" projekt kostiumu Kal-Ela. Ostatecznie czego byśmy nie dostali w tego rodzaju fotkach i temu podobnych i tak ostatecznie zwiastun i w końcu film zweryfikują to jak będzie prezentował się Superman, jaka będzie ta jego ,,namacalna" aparycja. xD 22 godziny temu, Humulus napisał(a): Jako świeżo upieczony trailer/teaser do "Nosferatu", ten krótki promo-filmik prezentuje się z perspektywy doświadczonego widza niczym doświadczenie z wypiekami prawdziwego filmowego geeka na twarzy. I dobrze wiecie w czym rzecz. Zwiastun ten prezentuje film, który może otrzeć się o audiowizualny geniusz stylu i gatunku horroru gotyckiego-wikotriańskiego w kinie/serialu. Ogólnie nurtuje mnie to, czy opłacalna będzie sama estetyka obrazu, czyli odbierana podczas seansu w ,,zwykłym kinie", na typowym ekranie małego kina bądź kinopleksu. Coś ,,tu czuję pismo nosem", że w IMAXie lub salach Dolby Atmos w z Heliosa będą panowały idealne warunki audiowizualne do doświadczenia tak wnikliwego i głębokiego klimatu niepokoju i mroku w "Nosferatu", jak to pokazuje zwiastun do niego. Na chwilę obecną wielu krytyków przebąkuje, że będzie to kandydat do Oscarów w 2025 roku, ale... kto wie. Taka ta premiera pod koniec roku. 1 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Przecież to jest fake zrobiony przez A.I. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Kiedy AI robi lepsze trailery niż prawdziwi ludzie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 22 godziny temu, Shankor napisał(a): Przecież to jest fake zrobiony przez A.I. Naprawdę? Dlaczego nie piszecie wcześniej i dowiaduje się tego ostatni? Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jestem w szoku: ,,Furiosa" bardzo kiepściutko w GBO. I co, Pan Miller dalej będzie ,,bawił się" w kreowanie madmaxowej rzeczywistości w filmie? Duma rozpiera z racji wyniku, ciągle dobrego, filmowej Godzilli w GBO oraz nowych ,,Bad Boys". Ale żeby kurłaaa Garfielda obejrzało więcej (na razie!) osób na świecie niż ,,Furiosę"? 23 godziny temu, Josh napisał(a): Kiedy AI robi lepsze trailery niż prawdziwi ludzie. AI jest w stanie robić fantastyczne, bardzo dobre i średniej jakości zwiastuny z modyfikacjami wymarzonych ról przez fanów danych aktorów w kultowych filmach/serialach. Generalnie narzędzia AI, faktycznie, wykonują trailery naprawdę nieźle a to jeden z przykładów, choć tu ten ,,rozbiegany wzrok" tak z lekka trąci myszką. Ale i tak jest na duży plus: Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Nie wiem czy bylo ale zapowiada sie swiateczne kino dla calej rodziny!!!! (kind of) 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Dziś czytałem że Rock za tą rolę zgarnął 50mln $ Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Chyba najlepiej zarabiający aktor w Hollywood. Dlaczego? Nie wiem. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca https://www.worldofreel.com/blog/2024/6/27/captain-america-brave-new-world-has-a-budget-of-350m-375m 100 mln na dokrętki, doliczmy do tego kolejne 100 na marketing i budżet lekko dobije do pół miliarda zielonych. Ależ to będzie wtopa. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca ,,Kruci", to się nazywa ,,Przebudzenie Mocy" w serduchu produkcyjnym Pixara i Disneya. Inside Out 2 z takim wynikiem? HoHo! Na brodynę praojca Bora! Tego, dla czegokolwiek, co wydaje korpo-Disney przez ostatnie lata do kin (tu szczególnie chodzi o animacje i bardzo inwestowane przez firmę tytuły), to się nie można było spodziewać. Zdziwienie jak i geekowskie szczęście z tego powodu... Światełko w tunelu? ,,Kruci part 2" z racji mimo wszystko fajnego wyniku Bad Boysów. No i gra gitarka; na filmie byłem dwa razy - pierwszy seans w ScreenX, drugi w formacie IMAX 2D. I nie żałuję, poszedłbym na "Ride or Die" jeszcze 2 lub 3 razy. Film dla mnie o tyle dziwny, że za każdym razem bawiłem się na nim inaczej! W dniu 27.06.2024 o 10:26, pawelgr5 napisał(a): Nie wiem czy bylo ale zapowiada sie swiateczne kino dla calej rodziny!!!! (kind of) Wiadomix totalny: że ,,The Rock" maczał palce w tej produkcji: pierwsze sekundy zwiastunu, a jego treść zaczyna się od liczenia powtórzeń wyciskania sztangi - początkowo myślałem, że to właśnie ,,Skała" coś pompuje, ale... no niekoniecznie. W każdym razie sam tytuł zapowiada się na ciekawe przygodowo-akcji doświadczenie. No i jeszcze jedno, jak podaje ,,Filmweb" w kwestii roli Pattinsona jako Batmana w serialu Pingwin: ,,udział Pattinsona nie powinien dziwić, raczej jego nieobecność byłaby niespodzianką. A to dlatego, że akcja Pingwina rozpocznie się zaledwie tydzień po wydarzeniach przedstawionych w "Batmanie". No, liczę na choćby i 5-minutowe cameo Batsy'ego, np. w finale sezonu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 7 godzin temu, Josh napisał(a): Ależ to będzie wtopa. Ford ma tam grać starego kapitana? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi