Josh 4 946 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Tenmu gościowi Ukryty wymiar naprawdę wyszedł przez przypadek. 1 Cytuj
Masorz 13 241 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 27 minut temu, Josh napisał(a): Tenmu gościowi Ukryty wymiar naprawdę wyszedł przez przypadek. Ja jeszcze bardzo lubię Mortal Kombat, Alien vs Predator i Death Race. Z Residentów to jedynka, trójka i trochę dwójka a resztę można zaorać. Btw Anderson za 2 miesiące kończy 60 lat Cytuj
Shankor 1 656 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Oni to chyba kręcili u niego w dużym pokoju wymalowanym na zielono, potem tło renderowane na amidze 500 i pora na CS'a. Cytuj
Josh 4 946 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 20 minut temu, Masorz napisał(a): Ja jeszcze bardzo lubię Mortal Kombat, Alien vs Predator i Death Race. Z Residentów to jedynka, trójka i trochę dwójka a resztę można zaorać. Btw Anderson za 2 miesiące kończy 60 lat A Milla ma obecnie 49. On chyba będzie ją obsadzał w filmach akcji aż się babcia do końca nie rozsypie Cytuj
Colin 1 977 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Statham gonna Statham ale i tak się obejrzy na Prime jakoś w wakacje Cytuj
PiotrekP 1 948 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Miałem właśnie wrzucać trailer. Widać Dżejsonowi (i chyba bardziej producentom) się to opyla, skro tak to klepią. Szkoda że do Crank 3 nigdy nie wróci, bo po tylu latach to już bez szans. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi