Opublikowano 18 sierpnia 201410 l premiera na nowojorskim festiwalu filmowym, kinowa w stanach 12 grudnia.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l inherent vice paula thomasa andersona. Edytowane 18 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=sVNX0OJ3Cbk Szykują się jakieś nagrody dla Nicolasa xD
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Ktoś chyba kiedyś robił analizy co do ról Nicka. Wyszło, że m dłuższe włosy ma w filmie tym gorzej gra. Więc obstawiam owocową nagrodę plus jeszcze gra tam Anakin.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l producentom w stanach chyba już skończyły się pieniądze więc teraz chiny będą ratować nicka z długów xD.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l premiera na nowojorskim festiwalu filmowym, kinowa w stanach 12 grudnia. jezuchryste właśnie od mnie dotarło kto to kręci i czyjej knigi to ekranizacja <3
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l post-apo western z generałem zodem, tonym stonem, dzieciakiem z let me in i śpiącą królewną. Edytowane 22 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Jak bylem na Lusy to pościli trailer Unbroken, który wywarł na mnie wrażenie. Brak efektów, czysta opowieść o chłopcu. Kozak!!! Edytowane 22 sierpnia 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Tymczasem Tom Cruise wraz z reżyserem McQuarrie rozpoczęli zdjęcia do kolejnej "niewykonalnej misji". Więcej fotek w linku: http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=122144#/slide/27 Oprócz Toma w ekipie znajdują się m.in. Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames oraz nowy nabytek Rebecca Ferguson. Po zaskakująco udanym Ghost Protocol jestem pełen nadziei na piątkę, która zawita na ekrany na koniec roku. Edytowane 24 sierpnia 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l fajnie, ale jak się widzi tą ostatnią scene z wciagnieciem to człowiek zaczyna myslec, po ch,uj jeszcze robia takie filmy z takimi zagrywkami.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Mogło być gorzej. Mogli wcisnąć zombiaki (nomen omen), duchy, wampiry czy inne popularne obecnie bestie. A tak mamy lekki powiew świeżości. Przypatrz się potworkowi z ostatniej sceny. Wyglądem przypomina Anubisa. Chociaż mam wrażenie, że trailer pokazuje kto w jakim miejscu zginie co troszkę psuje mi klimat.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Czy to będzie duży spoiler jeśli napiszę że wszyscy umrą oprócz jednej laski?