Opublikowano 28 stycznia 201510 l Inna sprawa, że tytułowa ekipa wygląda raczej jak licealiści, a nie naukowcy. wszyscy aktorzy są koło 30stki .
Opublikowano 28 stycznia 201510 l A to jakiś reboot fantastycznej 4? Pierwszych nie tykałem i ten trailer mi też nie odpowiada. Co za czasy: re-master, re-boot, i re-ligia wszędzie...
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Niech będą nawet koło 40stki, wyglądają jak wyglądają. Reed to chyba od zawsze lekko siwiejący, starszy facet, no ale pewnie zaraz wyciągniesz z otchłani jakieś uniwersum, w którym F4 to młodzież tuż po magisterce, więc nvm.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=nh23-rQUi5U This is the future... this is the year 1997 xD
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Nie żeby mi zależało na tej marce, ale gorsze niż poprzednie dwie obs.rane części to raczej nie będzie. Inna sprawa, że tytułowa ekipa wygląda raczej jak licealiści, a nie naukowcy. Cholender, KOMPLETNIE zapomniałem, że główną rolę gra Kate Mara No to idę do kina.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l "I Will give you a snake cup young lady... you receive one and you will enjoy it" Zapisywać. Będzie cytat do "wyrywania du,p cd."
Opublikowano 29 stycznia 201510 l No,słabo to wygląda ;F a czego się spodziewaliście bo tym gó,wnie obe.sranym jakim było cośtamcośtam in the west.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Jurassic World to będzie straszny crap Nie wiem czy dobrze widzę ale na tym trailerze jest kooperacja głównego hero z raptorami vs nowy gatunek dinozaura? ojacie(pipi)e :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: Edytowane 2 lutego 201510 l przez chris85
Opublikowano 3 lutego 201510 l no trailer ewidentnie udowadnia to o czym sie plotkowano przy pierwszym trailerze - oni raptory tresowali na wyspie i zrobili z nich posluszne pieski, ktore beda bronia w walce z mega bestia zmutowanym dino
Opublikowano 3 lutego 201510 l W świecie gdzie wszyscy tańczą z gwiazdami lub na lodzie, szczytem szpanu jest samo(pipi)ka z siłowni tydzień po porodzie, a poziom odmóżdżenia przez telewizje śniadaniowe sięgnął rekordów, tresowane raptory mają szansę paść na podatny grunt potencjalnej grupy docelowej.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Zrobiliby po prostu film o tresowanych dinozaurach walczących z robotami/kosmitami i byłoby ok. A Jurassic Park zostawili w starej konwencji.
Opublikowano 3 lutego 201510 l a mi jakoś podjara skoczyła na ten jurrasic world po tym spocie chociaż to niby prawie to samo co w zwiastunie i nie przekreślałbym tego filmu. a w oczekiwaniu polecam zaoznać się z pierwszym filmem reżysera:
Opublikowano 3 lutego 201510 l a mi jakoś podjara skoczyła na ten jurrasic world po tym spocie chociaż to niby prawie to samo co w zwiastunie i nie przekreślałbym tego filmu. Mam tak samo, ale to pewnie dlatego, że w zwiastunie pojawiają się sceny wyraźnie wzorowane na tych kultowych z pierwszej części JP. W ogóle rozwala mnie, że ludzie bez problemu potrafią zaakceptować ogólną otoczkę serii (że ludzie przywrócili do życia gatunek wymarły miliony lat temu), ale to, że wytresowali sobie te najmniejsze z nich - "nie, to przecież niemożliwe!!1!" xD . I na tym ostatnim trailerze widać, że te raptory nie są tak do końca posłuszne jak jeszcze są w niewoli, więc nie wiadomo jak się będą zachowywać jak już będą na wolności i nie będą faszerowane chemikaliami. Sądzę, że będzie właśnie pokazane, że wrócą do swoich pierwotnych instynktów. Wiadomo, że i tak film nie dorówna pierwszej części, ale nie róbcie z niego już nie wiadomo jakiego crapa.