Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

Hasselhof agrał coś w klimatach swojego dzieciństwa.

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 683,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Kung Fury zarzondzi.

Opublikowano

28 maja na YouTube.

Opublikowano

PONIŻEJ SPOILER PO (pipi)U Z H8FULL 8.

Nie mogę się doczekać interracial gay blowjob rape z udziałem L. Jacksona. Będzie miazga.

Opublikowano

brakuje by jeszcze zaczaly mowic po angielsku te dinozaury, choc i tak spodziewam sie lepszego odmozczacza jak sie przymknie oko na glupoty niz nowy terminator

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy trailer, co nie zmienia faktu, że to będzie klapa.  Efekty jak na dzisiejsze czasy są przeciętne, główny hero w(pipi)ia mnie na samych urywkach filmu., a tego zmutowanego dinusia przemilczę :/  

Opublikowano

rasista z ciebie, wkurza cie bialy, smaruj sie pasta do butow jak sie brzydzisz swojego koloru skory 

Opublikowano

Nie ogarniałem info o tym filmie wcześniej. Czyli co, zabrakło im dinozaurów (w sensie fabuły), więc zrobili sobie własnego mutanta który robi roz(pipi)? Eh...

Opublikowano

to że zrobili nową mutacje i jakiś niby nowy gatunek żeby w filmie więcej się działo jestem w stanie zrozumieć..

to że ten nowy gatunek jest sprytny moge jeszcze znieść...

to jak bardzo jest sprytny zniose ale z dużym bólem...

ale to że (pipi)a facet trenuje raptory jak psy gończe... tego nie zniese!

Opublikowano

chińsko-amerykański deal valiant comics na stworzenie ich filmowego "shared universe" nabiera konkretnych kształtów. pierwsze dwa filmy to "bloodshot" i "harbringer", tego pierwszego nakręci reżyser "Johna wicka". konsolomaniaki z IP należących do tego wydawnictwa mogą kojarzyć shadowmana.

Opublikowano

Johnny Depp jako bostoński gangster w biograficznym obrazie Black Mass

black-mass-movie-johnny-depp-images-827x

Podobno ma to być powrót Deppa do łask krytyków

Opublikowano

Yanek: zgadnijcie kto jest na zdjęciu?

Opublikowano

Ta, obsada, ten klimat, te oczy...  :banderas: 

Ben śmiesznie wygląda z tym wąsem.

Opublikowano

no może wreszcie znajdzie się powód żeby znowu traktować dżonego poważnie. dzieci dorastają i skończą się przebieranki dla ich uciechy \m/.

Opublikowano

Radcliffe i McAvoy jako Igor i dr Frankenstein w kolejnej adaptacji o ożywianiu trupa tym razem z perspektywy Igora.

Victor-Frankenstein-Movie-James-McAvoy-5

Opublikowano

jeden z większych zeszłorocznych festiwalowych hitów. o męskich dzi.wkach i w całości nakręcony ajfonem piątką.