Opublikowano 11 czerwca 20159 l Nienawidzę takich trailerów - za dużo pokazane, więc nie oglądałem na szczęście do końca, niestety u Scotta to normalka, pamiętacie te z Prometeusza?
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Dooku aka Saruman aka Scaramanga czyli Christopher Lee nie żyje. Był już w sędziwym wieku, 93 lata, ale i tak szkoda [*]
Opublikowano 11 czerwca 20159 l rajos lamusie, jak możesz pisać o christopherze lee i słowem nawet nie wspomnieć o draculi w filmach studia hammer? na chu.j ty tu piszesz?
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Zapowiada sie fajny film i od razu -2 z oceny za tego ciecia m pene...
Opublikowano 18 czerwca 20159 l wreszcie dobry film o prochach od czasów Traffic plus Richard Gere w roli bezdomnego EDIT: I ostatnia rola Robina Williamsa Edytowane 19 czerwca 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Ten jest sporo lepszy, ale dalej wali kiczem, cgi kłuje w oczy. Mam nadzieję, że ta muzyczka biedna nie będzie motywem przewodnim filmu, albo najlepiej niech ją wywalą jak najszybciej. Nie pójdę do kina.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Bardziej mnie smuci informacja o śmierci Jamesa Hornera. Człowiek zrobił kilka epickich ścieżek dźwiękowych do filmów.
Opublikowano 24 czerwca 20159 l No hitman to kolejny film o gierce z motywem przewodnim totalnej rozwalki i demolki wiec szalu nie bedzie dopoki nie zrobia klimatycznego filmu gdzie ten agent ma pozostac w ukryciu a nie non stop demolowac cale otoczenie. O ile sam ryjek aktora pasuje to jednak on wyglada totalnie pokracznie ze zgolona a nie lysa glowa. Kolejny film na podstawie gry, ktory za wiele z gry nie bedzie czerpal.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l @farmer: warto wspomnieć, że sicario to nowy film denisa vilenevve (czy jakoś tak), który powoli przeciera sobie drogę do pierszej ligii takimi anglojęzycznymi filmami jak prisoner, enemy, a niedługo nowym blade runnerem z Ryanem goslingiem w roli głównej.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Prawda, prawda.... Mam do nadrobienia jego filmy bo widziałem tylko Labirynt. No i liczę, że da z liścia Goslingowi na otrzeźwienie bo chłopak zbyt mocno wczuł się w rolę po Only God Forgives i trochę mu odpierdala. A właśnie. Ktoś oglądał Lost River? Kusi mnie ze względu na Fitza.
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Ktoś oglądał Lost River? Kusi mnie ze względu na Fitza. Kompletnie zapomniałem o tym filmie i dopiero trailer przed wczorajszym seansem w kinie mi przypomniał. Widzę że są super wersje od użytkownika YIFY więc będzie oglądane.
Opublikowano 1 lipca 20159 l @Masorz Tak to on. https://www.youtube.com/watch?v=boPvjzzDDXI Całkiem dobrze to wygląda!?!
Opublikowano 1 lipca 20159 l Czekam na ten film, dobrze ze Rocky juz na emeryturze. Trailer nastraja pozytywnie.