Opublikowano 10 października 20159 l Kontynuacje animacji disneya Toy Story 4- June 15, 2018 The Incredibles 2 - June 21, 2019
Opublikowano 11 października 20159 l Widziałem właśnie plakat filmu 'PILECKI, to o tym rotmistrzu? Jeżeli na plakacie był Will Smith, to tak.
Opublikowano 11 października 20159 l ..no i wtedy wleciał napis że polski kandydat do oscara xD Chyba miałeś jakieś haluny, Robercie. Polskim kandydatem do oscara jest 11 Minut Skolimowskiego, a o tym pretensjonalnym pierdzie jest w miarę głośno tylko ze względu na akcję promocyjną, w ramach której reżyser przyjechał na festiwal w Gdynii tylko po to, żeby powiesić się w hotelu.
Opublikowano 16 października 20159 l We all knew there would be pulse rifles. Obviously. Now with added RIS Neill Blomkamp wrzucił takie zdjęcie na instagram. YEESSSSS
Opublikowano 25 października 20159 l przeciez to wyglada jak polska kupiasta próba zrobienia kina holywodzkiego beka z was
Opublikowano 25 października 20159 l Dokładnie, Tommo Ty masz zaległe zabicie się w Audicy przy prędkości 120 km/h, strzałem w przydrożne drzewo. Proponuję dłużej nie czekać.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Po siedmiu latach Kaufman wraca z nowym filmem. https://youtu.be/DT6QJaS2a-U
Opublikowano 5 listopada 20159 l http://www.filmweb.pl/news/Sequel+%22Dziewczyny+z+tatua%C5%BCem%22+skasowany.+B%C4%99dzie+reboot-114317 no i chui, nie będzie kontynuacji Dziewczyny z Tatuażem. a tak czekałem
Opublikowano 5 listopada 20159 l mają robić kontynuacje, ale trzeciej części i recasting wszystkich ról. nie wiem co wy za newsy macie...
Opublikowano 6 listopada 20159 l O marysiu, jak to będzie tak bekowe i złe jak część pierwsza to na pewno obejrzę.
Opublikowano 9 listopada 20159 l Brakuje tylko jednego. Film mogli nazwać Tea Cup has fallen. Ewentualnie Smoke has fallen. Jedynka była całkiem fajna i brutalna, mam nadzieję że będzie więcej wybuchów, krwi, flaków i słabych one-linerów.