Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 682,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

O chuy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mam nadzieję, że czarnego wojownika będzie grał murzyn, a żółtego chinka-czikulinka.

Opublikowano

ja się pytam na chui im te plastkikowe usta:/

mam nadzieje że mają chociaż otwory na słomkę.

Opublikowano

Mam nadzieję, że czarnego wojownika będzie grał murzyn, a żółtego chinka-czikulinka.

Czerwonego indianin, różowego będzie grała psiocha a niebieskiego? Dr Manhattan?

Opublikowano

Ciekaw jestem tych Power Rangers, niby ma byc film dla troche starszego odbiorcy niz serial.

Opublikowano

ok, 7 lat, nawet +5 daje film dla 12 latków.

Opublikowano

Gibson wygląda  zaje.biśćie w tym spocie.

Zgadzam się. Wyglądając w ten sposób mógł by milczeć w Fury Road zamiast Toma Hardy

Opublikowano

Postery do Inferno, czyli trzeciej ekranizacji książek Dana Browna (wcześniej "Kod da Vinci" i "Anioły i demony") gdzie w głównego bohatera wciela się ponownie Tom Hanks

inferno-movie-2016-poster-international.

inferno-movie-poster-2016-tom-hanks.jpg

W obsadzie też Felicity Jones, Omar Sy oraz Ben Foster.

Opublikowano

Ciekawe czy znowu posągi będą pokazywać gdzie teraz mają biegać

Opublikowano

Jednak nie ma świętośći i wszystko pozmieniane jest meksykanka jako żólta, azjata jako czarny ranger a murzyn będzie niebieskim

powerrangers.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie no klimat serii oddany w zwiastunie mega, oczywiscie jak sie przymknie ucho na westa :P

Opublikowano

Cóż wygląda to trochę zbyt generycznie jak na mój gust :/

W sensie, trochę takie meh. 

Opublikowano

Wygląda jak super hit, który ląduje od razu w dystrybucji dvd a potem jego szczytem jest premiera w TV4 albo TVN7.

Opublikowano

Ja czekam aż któryś ze statystów w filmie po śmierci zaklinuje się w wozie albo coś i będzie rytmicznie podrygiwał  :pawel:

Opublikowano

I jeszcze ten ohydny niebieski filtr w scenach "w przyszłości". No super oryginalne  :/

Zero hajpu.