Opublikowano 5 maja 20168 l Mam nadzieję, że czarnego wojownika będzie grał murzyn, a żółtego chinka-czikulinka.
Opublikowano 6 maja 20168 l ja się pytam na chui im te plastkikowe usta:/ mam nadzieje że mają chociaż otwory na słomkę.
Opublikowano 6 maja 20168 l Mam nadzieję, że czarnego wojownika będzie grał murzyn, a żółtego chinka-czikulinka. Czerwonego indianin, różowego będzie grała psiocha a niebieskiego? Dr Manhattan?
Opublikowano 6 maja 20168 l Ciekaw jestem tych Power Rangers, niby ma byc film dla troche starszego odbiorcy niz serial.
Opublikowano 6 maja 20168 l Gibson wygląda zaje.biśćie w tym spocie. Zgadzam się. Wyglądając w ten sposób mógł by milczeć w Fury Road zamiast Toma Hardy
Opublikowano 6 maja 20168 l Postery do Inferno, czyli trzeciej ekranizacji książek Dana Browna (wcześniej "Kod da Vinci" i "Anioły i demony") gdzie w głównego bohatera wciela się ponownie Tom Hanks W obsadzie też Felicity Jones, Omar Sy oraz Ben Foster.
Opublikowano 11 maja 20168 l Mam nadzieję, że czarnego wojownika będzie grał murzyn, a żółtego chinka-czikulinka. Jednak nie ma świętośći i wszystko pozmieniane jest meksykanka jako żólta, azjata jako czarny ranger a murzyn będzie niebieskim Edytowane 11 maja 20168 l przez _Be_
Opublikowano 12 maja 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y Assasin's Creed i Kanye West grubo...
Opublikowano 12 maja 20168 l nie no klimat serii oddany w zwiastunie mega, oczywiscie jak sie przymknie ucho na westa
Opublikowano 12 maja 20168 l Cóż wygląda to trochę zbyt generycznie jak na mój gust W sensie, trochę takie meh.
Opublikowano 12 maja 20168 l Wygląda jak super hit, który ląduje od razu w dystrybucji dvd a potem jego szczytem jest premiera w TV4 albo TVN7.
Opublikowano 12 maja 20168 l Ja czekam aż któryś ze statystów w filmie po śmierci zaklinuje się w wozie albo coś i będzie rytmicznie podrygiwał
Opublikowano 12 maja 20168 l I jeszcze ten ohydny niebieski filtr w scenach "w przyszłości". No super oryginalne Zero hajpu.