Opublikowano 12 maja 20168 l Dla mnie już ciekawszy jest trailer tego NERVE. W trailerze cały film pokazali, więc plus jest taki, że nie trzeba już do kina iść.
Opublikowano 12 maja 20168 l urwa ale g****. Fassbendera stać na cos lepszego, eh. Wystarczyło, że ich było stać na Fassbendera
Opublikowano 12 maja 20168 l urwa ale g****. Fassbendera stać na cos lepszego, eh. Wystarczyło, że ich było stać na Fassbendera To robi wewnętrzne studio filmowe Ubisoftu i raczej nie będzie im żal rzucić trochę miedziaków rudemu.
Opublikowano 12 maja 20168 l Dla mnie już ciekawszy jest trailer tego NERVE. W trailerze cały film pokazali, więc plus jest taki, że nie trzeba już do kina iść. No nie cały. Jeszcze końcowy plot twist, że Abstergo to tak naprawdę zła firma jest, a z Magneto chcą zrobić asasyna na wyłączność więc trzeba się wyrwać i bum! Bramka na kontynuację otwarta.
Opublikowano 12 maja 20168 l Dobra ale trzeba przyznać, że oddaje ducha gry bardzo dobrze ten trailer i nie zapowiada to się na gwałt na marce jak w przypadku tych wszystkich crapów pokroju Hitmana czy Max Payne ( ) W sumie ostatnia scena trailera troche durno wypada w filmie, jakby niby miałby to przeżyć xd
Opublikowano 12 maja 20168 l Dla mnie już ciekawszy jest trailer tego NERVE. W trailerze cały film pokazali, więc plus jest taki, że nie trzeba już do kina iść. No nie cały. Jeszcze końcowy plot twist, że Abstergo to tak naprawdę zła firma jest, a z Magneto chcą zrobić asasyna na wyłączność więc trzeba się wyrwać i bum! Bramka na kontynuację otwarta. Ale mi chodziło o trailer NERVE, no bo chyba wszyscy wiemy jak się Assasyn zakończy, c'nie? Dobra ale trzeba przyznać, że oddaje ducha gry bardzo dobrze ten trailer i nie zapowiada to się na gwałt na marce jak w przypadku tych wszystkich crapów pokroju Hitmana czy Max Payne ( ) W sumie ostatnia scena trailera troche durno wypada w filmie, jakby niby miałby to przeżyć xd Skoro bohater wie, że siedzi w wirualu, to wie, że i stogi siana są magiczne. Edytowane 12 maja 20168 l przez Andreal
Opublikowano 12 maja 20168 l Harry Potter grający nieboszczyka Edytowane 12 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 12 maja 20168 l Trailer przypomina klimatem te trochę dziwne filmy z Goslingiem - Drive i chyba Only God Forgives. Tylko tu więcej mówią już w samej zajawce. Wygląda fajnie. Czekam
Opublikowano 12 maja 20168 l Trailer przypomina klimatem te trochę dziwne filmy z Goslingiem - Drive i chyba Only God Forgives. Tylko tu więcej mówią już w samej zajawce. Wygląda fajnie. Czekam hmmm może dlatego że to ten sam reżyser?
Opublikowano 13 maja 20168 l Widzicie? Śmialiście się z Batmana to teraz Affleck was wszystkich rozpierdoli.
Opublikowano 16 maja 20168 l https://twitter.com/jaychandrasekha/status/730499888455155712/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Mam nadzieję, że większość starej ekipy wróci. Na pewno musi być Farva. Bez Farvy to już nie to samo.
Opublikowano 18 maja 20168 l Nowy trailer GhostBusters, już nie wygląda to tak tragicznie jak poprzedni ale i tak .....
Opublikowano 18 maja 20168 l Nie ma już nadziei. Przecież to zlepek scen i motywów z poprzednich pogromców. Serio? Tak chcą to zrobić? Kalką kultowych motywów?
Opublikowano 18 maja 20168 l nie ruszam sie do kina póki nie przeczytam recki masorza. Liczysz na kolejne szelki?
Opublikowano 18 maja 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=WLHv0h8aiwk&ab_channel=LatestMovieTrailers