Opublikowano 3 listopada 20168 l O kur.wa premiera już 27 stycznia Czekam jak poyebany. Melduje się na premierze we Wrocławiu - idzie ktoś? To będzie
Opublikowano 8 listopada 20168 l Niestety na razie wydaje się ze Scarlet nie zrozumiała kompletnie postaci Motoko, a może po prostu zbyt ją spłaszcza, tak wynioskowałem to po paru sekundach. Chodzi mi o wzrok, a ten jest ważny.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Jak do większości ról w jakich ją obsadzają. W Kobiety pragną bardziej, dobrano ją idealnie do roli tępej dzidy do robienia na boku.
Opublikowano 8 listopada 20168 l w tym filmie co się rozbierała i w przerwie łaziła po mieście była dobrana ok.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Scarjo jak predator, któremu wyłącza się kamuflaż i z miną w stylu "roz(pipi)ię cię jak Korwin lewaka". Emily Blunt zagrała lepszą panią major w Edge of Tomorrow. Zaorać i zapomnieć.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Czekam na trailer. Jak Batou będzie miał zwykłe oczy to będzie roz(pipi) na internetach
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ruszyły prace nad drugą częścią Pacific Rim. Premiera zaplanowana jest na 23 lutego 2018 roku. Edytowane 10 listopada 20168 l przez Figuś
Opublikowano 10 listopada 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=5o2XWgjCTjc Biedny Valerian podzieli los Johna Cartera Edytowane 10 listopada 20168 l przez Timmy
Opublikowano 13 listopada 20168 l Źle to jednak nie wygląda. Gdybym się miał czepiać, to podczas walki w bajorku mogli ubrać przeciwnika w coś kolorowego, bo trudno go odróżnić od tła. Poza tym mnie się całkiem podoba.
Opublikowano 13 listopada 20168 l wygląda to naprawde dobrze, Scarlett niestety nie będzie Major, tylko Scarlet robot, ale bardzo czekam. Edytowane 13 listopada 20168 l przez milan
Opublikowano 13 listopada 20168 l Czekam na trailer. Jak Batou będzie miał zwykłe oczy to będzie roz(pipi) na internetach uff, jednak jest okej