Opublikowano 14 listopada 20168 l Widzę, że Disney trzyma się swojej animowanej wersji - sensu w tym nie widzę. No i Emma jak zawsze nie zawodzi, poziom drewna constans.
Opublikowano 15 listopada 20168 l Ktoś mi wytłumaczy w czterech punktach jak przeszliśmy od GITSa do B&B
Opublikowano 15 listopada 20168 l Ktoś mi wytłumaczy w czterech punktach jak przeszliśmy od GITSa do B&B 1. GiTS ma teraz swój wątek 4. Wyszedł trailer B&B Edytowane 15 listopada 20168 l przez Frantik
Opublikowano 15 listopada 20168 l Nadal jestem pod wpływem superksięzyca, myślałem że to temat o Scarlet in the Shell
Opublikowano 17 listopada 20168 l Nick Fury, Loki, Ms Marvel, Dr. Dre, and a Nova Corp member take on King Kong...cool Edytowane 17 listopada 20168 l przez Figuś
Opublikowano 19 listopada 20168 l Denerys w filmie o Hanie Solo https://naekranie.pl/aktualnosci/emilia-clarke-z-gry-o-tron-w-gwiezdnych-wojnach-1392946
Opublikowano 2 grudnia 20168 l No właśnie to nie ma być reboot Mumii z Fraserem i Weisz. To ma być raczej powrót do czasów klasyków gdzie potwory naprawdę przerażały. Mumia to początek bo planowana jest cała seria o znanych potworach czyli Universal Monsters. Pierwotnie serię miał zapoczątkować ostatni Dracula ale, że był słaby i mało dochodowy postawiono na Mumię. Wzorem MCU każda historia z potworem ma być częścią tego samego uniwersum.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l In Tom we trust. A poważnie, to ciekawe ile jeszcze Cruise pociągnie akcje na tym poziomie.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l No właśnie to nie ma być reboot Mumii z Fraserem i Weisz. To ma być raczej powrót do czasów klasyków gdzie potwory naprawdę przerażały. Mumia to początek bo planowana jest cała seria o znanych potworach czyli Universal Monsters. Pierwotnie serię miał zapoczątkować ostatni Dracula ale, że był słaby i mało dochodowy postawiono na Mumię. Wzorem MCU każda historia z potworem ma być częścią tego samego uniwersum. Jakby się to nie potoczyło, to i tak obstawiam słabiznę.