Opublikowano 12 października 20177 l Taika Waititi Teases ‘Akira’ Film Adaptation, Says No One Has to Worry About Whitewashing http://www.indiewire.com/2017/10/taika-waititi-akira-film-details-whitewashing-1201886320/ uff na szczęscie nie zrobią gnoju jak w przypadku Ghost in the Shell
Opublikowano 12 października 20177 l To, że ten projekt trafił w ręce Taiki Waititiego, to już jest jakiś cud. Pomysły na hollywoodzkiego Akirę krążą już tyle czasu (i łączono z tyloma nazwiskami), że ciężko było o jakąkolwiek nadzieję na niezły film. Tutaj przynajmniej jakiś jej cień się pojawia.
Opublikowano 13 października 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=pcWt8-F1A0A kiepski trailer, kiepska muza, kiepscy nowi aktorzy , kiepska pewnie i będzie fabuła. Czuć dziecinadą , brakuje starych aktorów. Jedyne co dobre to akcja.
Opublikowano 22 października 20177 l Foto z planu nowego filmu Patryka Vegi- 'Kobiety Mafii' Strachu w Maroku.
Opublikowano 22 października 20177 l pomyslec, ze nowe porzadki mi sie spoko podobaly, a teraz ruby klepki pozjadal
Opublikowano 26 października 20177 l Hardy zagra Venoma, info w linku klik Edytowane 26 października 20177 l przez tukan
Opublikowano 26 października 20177 l Faktycznie, klasyczny kostium Venoma, bojówki i t-shirt. Gdzie jak gdzie, ale na forumku się clickbaitów nie spodziewałem.
Opublikowano 26 października 20177 l Faktycznie, klasyczny kostium Venoma, bojówki i t-shirt. Gdzie jak gdzie, ale na forumku się clickbaitów nie spodziewałem. no mogłem to ująć w trochę inne słowa, już edytowałem
Opublikowano 2 listopada 20177 l Ładnie ich po,(pipi)i,ło, chcą zdewaluować oryginalną wersję. Co dalej? Mama dumbo huśtająca zza krat Dumbo w 3d?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Jednak mniejszy obiekt kultu, no i tam mamy postaci ludzkie. Z ciekawości chętnie obejrzę, przewiduję, że będzie po prostu poprawnie : ludzie wychowani na oryginale potraktują to jako ciekawostkę (albo szarganie świętości), dzieciaki dostaną Króla Lwa "na miarę naszych czasów" (z tym, że i tak lepiej im puścić klasyka na BD, bo nie starzeje się w ogóle). Ogólnie : zupełnie niepotrzebna inicjatywa, no ale to standard w Holly.
Opublikowano 3 listopada 20177 l Obsada i data premiery remake'u (CGI) Króla Lwa : Hasła na dziś w google grafika: white couple oraz white american inventors.
Opublikowano 8 listopada 20177 l Tak bardzoo gardzę tym filmem. Ile można? No ile można? Hanks+Spilberg+jakieś lata 60/70. Nie widziałem trailera, a czuję się jakbym oglądał ten film 40 razy. Nie! NJE! Edytowane 8 listopada 20177 l przez gekon
Opublikowano 8 listopada 20177 l Oczywiście, że nie przestylizowana kaszanka z panem kartoflem w roli głównej. Wszystko na jedno kopyto. Z reszta nie lubie stylu Spilberga. Skończył się na Jurassic Park Edytowane 8 listopada 20177 l przez gekon