Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 690,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Symetria 2.0 sie robi. xddd

Opublikowano

Jezu....czy hollywood prawie wszystko musi przerobić na efekciarską papkę bez wyrazu.

Opublikowano

ale żenada

pompeje beda miec konkurencje

Opublikowano

Śmiechłę :rofl:
Mogli to jeszcze podpisać "historia nieznana" albo "prawdziwa historia". Czy ci sami ludzie odpowiadali za nowego Króla Artura?

Opublikowano

rzadko przewijam zwiastuny ale ten robin hood :notsure: Eggsy by się lepiej za trzeciego Kingsmana wziął

Opublikowano

Jest i pełen zwiastun. Kategoria: Porwania. Nazwisko jakiego reżysera nie pojawia się w zwiastunie ;)

Opublikowano
W dniu 3.05.2018 o 18:18, Timmy napisał:

xD

Najlepszy komentarz pod filmem :D :

Lyndii Mey1 tydzień temu

He learned how to steal from a black man.

Opublikowano

Heh, od czasów pierwszej części M:I żaden film z tej serii mnie nie zainteresował tak jak teraz ten trailer.

Opublikowano

remake filmu z 1973 roku, lubię Charliego więc czekam

Opublikowano

Czy chodzi o tego  z Hoffmanem? Widze że nie ma już świętości.

Opublikowano

O blade runnerze też tak mówili a wyszło nieźle. Chociaż czuję, że będzie klapa finansowa- kolejna z Hunnamem, gość nie ma szczęścia do castingów.

Opublikowano

Remake'i remaków. Niech sobie wszystkie te sztuczne twory w dupę wsadzą. Ja nie wiem, co to kurwa za moda i czasy, że każdy jebany film, który już powstał, ktoś postanawia go powstać na nowo. I żeby było śmieszniej, plebs to bawi. Bo gdyby nie było popytu, to i nie byłoby chęci. Mnie to wszystko śmieszy, mierzi, drażni zarazem. Oczywiście, że powstają przy okazji rzeczy świetne, czasem. Tylko pytanie, czy rzeczywiście żyjemy w świecie, który już nie ma nic do powiedzenia i musi koniecznie od wszystkiego, co już zostało zrobione, odcinać kupony? Czy może jednak wszystko, co powinno być interesujące zamyka się w kinie szeroko rozumianym, jako niezależne? Ja chciałbym abym bawiło mnie również kino proste. Ale to, od dłuższego czasu, jest kinem wznowień. Przestało mi się to podobać.

Opublikowano

czekam na 12 gniewnych ludzi z wybuchami i w przyszłości.