Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Ale beda katoli dupy piekly na jesieni <3 Wolam @YETI i @McDrive zeby nie przeoczyli trailera
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Czy Pan Wojciech może zawieść? Z chęcią zobaczę ... szczególnie reakcję paru osób z mojego otoczenia xd
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Ciekawe czy będą z ambon dissować wszem i wobec i ogłaszać, że kto zobaczy ten ma grzech.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l It started... Pamiętajcie że wojtek to twórca Wesela, wazne by film nie był głupkowaty tylko. A kotlet, ty tak lekko nie obrażaj pitbulla, prosze o rozsądek.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l no też ku,rwa już mam dość tej karykaturalnej mordy jakubika no ja je,be
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 12 minut temu, ragus napisał: w sumie bym oglądał xd bolesna ta fabuła, ostro pokazuje schematy Wojtka, ten tekst z ruchaniem Kingi bo ktoś musi xD
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l No przecież to jest gotowiec na kolejny film xd A w kolejce jeszcze służba zdrowia, zarząd dróg miejskich, wodociągi i kanalizacja, ministerstwo kultury, polska wieś, skarbówka. I wszędzie ku.rwy i kradną i piją. Albo to albo 'komedie' romantyczne z karolakiem.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Czy Smarzowski zrobi kiedyś film demaskujący środowisko polskich graczy? Albo chociaż forumka? Marian Dziędziel obrażający po pijaku Nintendo to byłby ciekawy widok, a Jakubik to idealny materiał na Sono-klapa. Dyskutujmy.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l W sumie materiał z ep i zlotow to niezły numer na film w klimatach Smarzowskiego
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Jest i zwiastun po aktualizacji. Nie sugerowałbym się nim i poczekałbym na film. Pod Mocnym Aniołem też miało humorystyczny i przerysowany zwiastun, a wyszło kino bardzo dobre i ciężkie. Zresztą, filmy Smarzowskiego są przerysowane na swój urokliwy i ze smakiem sposób. No Vegi bym tu nie mieszał, bo to nie ta bajka i myślę, że nie ma co się bać, że z Klera wyjdzie kupa. Ja tam czekam i na pewno pójdę do kina.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Szyja La puff w szykownym przez Davida Ayera thrillerze zbrodni Tax Collector Ayer napisał scenariusz (w oparciu o skrypt Chrisa Longa), wyreżyseruje film i jest producentem. Zdjęcia mają ruszyć jeszcze tego lata w LA.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Podobno już to gdzieś można obejrzeć, jakoś Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l https://screenrant.com/bond-25-danny-boyle-director-exit/ I znowu będzie pewnie obsuwa.