Opublikowano 3 października 20186 l 20 godzin temu, Timmy napisał: Dzisiaj padnie pierwszy klaps na planie nowego RAMBO. będzie strzelał do meksów na pograniczu?
Opublikowano 3 października 20186 l Dokładnie tak Koval. Edytowane 3 października 20186 l przez Timmy
Opublikowano 4 października 20186 l Bardzo podoba mi się ostatnia twórczość Stallone, jako jeden z niewielu potrafi trzymać poziom swoich filmów. Rambo 4 wcale nie był gorszy od 2 czy 3, tak samo ostatnie Rocky, nie mówiąc już o Creed, który był świetny. Cała trylogia Expendables też bardzo... ciekawa. Oby nie wypadł z formy Sly. Edytowane 4 października 20186 l przez szejdj
Opublikowano 4 października 20186 l Sly jest świetny. Szkoda tylko, że wstrzykuje sobie litry botoxu. Mógłby się starzeć jak Clint.
Opublikowano 4 października 20186 l Nie wiem po co robili kalkę praktycznie 1:1, ale dla heisenberga i tak raczej obejrzę.
Opublikowano 5 października 20186 l Clint jest jak Lemmy, nigdy nie umrz... a nie, czekaj. No, ale cieszmy się nim póki możemy, drugiego takiego już nie będzie.
Opublikowano 5 października 20186 l 88 lat (o/) to nie przelewki. Z drugiej strony Stan Lee 95 i na konwenty komiksowe jeździ
Opublikowano 5 października 20186 l 6 godzin temu, Masorz napisał: Z drugiej strony Stan Lee 95 i na konwenty komiksowe jeździ Właśnie ostatnio było info, że z powodu zdrowia rezygnuje z tych wszystkich konwentów. Niestety, ale kończy się już nam chłopina
Opublikowano 7 października 20186 l Przeczytałem książkę i już po samym zwiastunie widzę kilka poważnych zmian. Hm... Do kina pewnie pójdę, ale reklamowanie tego nazwiskiem PJ mnie martwi po tym co odyebau przy Hobbicie.
Opublikowano 11 października 20186 l Jezeli w filmie tez bedzie taki adhd montaz to juz swobodnie mozna dac 1/10. Po ch.uj to robia? Obejrze tylko by zobaczyc nowa Zelde. Najgorszy koszmar dziecinstwa.
Opublikowano 11 października 20186 l Akurat te Netfliksowe adaptacje Kinga są bardzo ok, mam jaranko bo Sematary to moja ulubiona książka Stefka. Ale ten Clarke Edytowane 11 października 20186 l przez Homer S
Opublikowano 11 października 20186 l Wydaje mi się, że poziom IT będzie bardzo trudno osiągnąć, ale i tak czekam. Ten kot xd Mogli się lepiej zainspirować czymś bardziej creepy, jak
Opublikowano 11 października 20186 l https://www.filmweb.pl/film/The+Mule-2019-808437 Liczę, że to będzie coś na wzór Gran Torino, bo to ostatnie momenty by cieszyć się Clintem
Opublikowano 11 października 20186 l Jest już zwiastun na poprzedniej stronie. Zapowiada się bardzo dobrze, klimatycznie i Clintowo.