Opublikowano 14 listopada 20186 l O ile po teaserze trójki cieszyłem się jak dziecko i wyczekiwałem premiery, tak teraz trochę meh. No ale sprawdzi się, wiadomo.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Mufasa w bajce miał lepszy głos. W ogóle w przyszłym roku Disney wypuszcza chyba więcej tych remaków swoich bajek niż filmów od marvela. W języku szekspira: https://www.youtube.com/watch?v=4CbLXeGSDxg Edytowane 22 listopada 20186 l przez MBeniek
Opublikowano 22 listopada 20186 l Ciareczki jak wchodzi Krąg Życia, wiadomo. Z jednej strony nie przekonuje mnie sama idea odtworzenia klasyka z "prawdziwie" wyglądającymi zwierzakami CGI, z drugiej to Król Lew, trzeba obejrzeć. A głos brzmi jak Zborowski, tylko trochę stonowany.
Opublikowano 23 listopada 20186 l W londynskim metrze rok temu wisialy plakaty króla lwa w wersji aktorskiej (xD) myslalem, ze szum byl o ten rimejk, a tutaj takie cudo <3 Juz mam szklanki w oczach. Pumba w 4k Edytowane 23 listopada 20186 l przez Pajda
Opublikowano 23 listopada 20186 l Nigdy nie lubiłem filmów z gadającymi zwierzętami o ile nie były to kreskówki.
Opublikowano 23 listopada 20186 l Lata 80 i 90 w amerykańskim kinie to kopalnia złota. Szkoda, że na Netflixie tego mało.
Opublikowano 23 listopada 20186 l Zaraz tez dumbo. To czekam na tom i jerrego z prawdziwymi zwierzetami. I tego koguta co pizgal psa deska.
Opublikowano 23 listopada 20186 l A ja na wilka i zająca, ale bez cenzury - z ruską muzyką, owłosionym bebzolem Wołka, jarającego szlugi. Kolorystyka utrzymana w klimacie pierwszego sillent hilla
Opublikowano 23 listopada 20186 l Kiedy Pocahontas? Przy obecnych nastrojach w Hollywoodzie (kobiety górą, biali mężczyźni to zło wcielone), aż dziw, że jeszcze tego nie zapowiedziano. Niech tylko Pocahontas lata w tych ciuszkach co bajce, to niech robią co chcą.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Tymczasem w piekle... Cytat “It was always a case of, ‘When in doubt, go back to the source material.’ Some of the stuff is pretty sick. More violent and more bloody. We weren’t making it with handcuffs on.” https://screenrant.com/hellboy-movie-reboot-2019-images/ Kawoł Diobła, nie żaden chudzielec.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Wygląda dobrze, ale nie ma mowy o rewolucji, poprzedni też był spoko.
Opublikowano 26 listopada 20186 l W dniu 23.11.2018 o 21:07, Wojtq napisał: Kiedy Pocahontas? Przy obecnych nastrojach w Hollywoodzie (kobiety górą, biali mężczyźni to zło wcielone), aż dziw, że jeszcze tego nie zapowiedziano. Niech tylko Pocahontas lata w tych ciuszkach co bajce, to niech robią co chcą. Cameron już nakręcił w 2009 czy tam 2010
Opublikowano 30 listopada 20186 l https://www.filmweb.pl/film/Diablo.+Wyścig+o+wszystko-2019-810271/video zwiastun tego wczoraj w kinie widziałem, no (pipi)a, szybcy i wściekli wersja dla ubogich xD chyba sami twórcy w to nie wierzą bo na jutube nawet nic nie ma
Opublikowano 5 grudnia 20186 l 2 godziny temu, mcp napisał: xD xDDDD "Witaj w świecie świrów" Nie mam słów na to coś.