Opublikowano 19 grudnia 20186 l Wool smooth na tweeterze napisał, że to ludzkie przebranie, przez 90% filmu będzie niebieski i w cgi.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Co i tak jest kretyńska decyzja ze strony Disneya bo zdjęcia poszły w świat. Ech, chyba cały budżet poszedł na angaż Beyonce w Królu Lwie
Opublikowano 19 grudnia 20186 l No mi też dupy nie urwało, Ron Perlman >>>>>>>>> Hopper Edytowane 19 grudnia 20186 l przez Shen
Opublikowano 20 grudnia 20186 l mam nadzieje ze mignola dostaje hajs w kontenerach od dark horse, bo ten hellboy wyglada jak s.raka. Edytowane 20 grudnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 30 grudnia 20186 l W dniu 20.12.2018 o 17:55, Masorz napisał: Fajna mulatka i to wszystko. Guillermo Del Toro mógł się zabrać za trzecia część, a to coś wygląda bardzo słabo
Opublikowano 12 stycznia 20196 l The Visit i Split były jego mocnym odbiciem się, więc nie było powodu, żeby zakładać najgorsze. Ja tam na MC/RT mam wyje.bane, tym bardziej, że przy poprzednich jego filmach też pierwsze recenzje były chłodne, poczekam na reckę/opinie na KMF i w miarę możliwości i tak idę do kina.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Jason Reitman, syn reżysera pierwszych Ghosbusters wypuścił teaser do szykowanej przez niego kontynuacji dwóch kultowych filmów. Jedzie po nostalgii ale chyba tego potrzebuje seria po nieudanym filmie z 2016. Ghostbusters 3 odkurzają sprzęt na lato 2020.
Opublikowano 20 stycznia 20196 l W dniu 16.01.2019 o 18:01, Farmer napisał: Jason Reitman, syn reżysera pierwszych Ghosbusters wypuścił teaser do szykowanej przez niego kontynuacji dwóch kultowych filmów. Jedzie po nostalgii ale chyba tego potrzebuje seria po nieudanym filmie z 2016. Ghostbusters 3 odkurzają sprzęt na lato 2020. W obsadzie będzie biały, azjata, ruda oraz czarna. Mark my words.
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Raczej w pierwszych przeciekach mowa jest o gówniarzach, którzy znajdują sprzęcior Egona i spółki. Całość ma dziać się w uniwersum dwóch pierwszych filmów, nie wiadomo czy stara obsada wróci ale zarówno Aykroyd jak i Hudson są otwarci na propozycje. Nie wiadomo jak z Murray'em ale on nawet do scenariusza Aykroyda jakoś specjalnie nie pałał euforią. Aykroyd miał zresztą przygotowany scenariusz do filmu z oryginalną obsadą (łącznie z Murray'em) ale napięty grafik kilku aktorów, śmierć Ramisa i reboot Feiga przyhamowały projekt. Był też pomysł na serial dla netflixa. Beka z Leslie Jones, która się obraziła na teaser Reitmana Nie ma jeszcze praktycznie żadnych wzmianek o scenariuszu, fabule, postaciach ale zwyzywać pomysł można. Niektórzy sami nakręcają spirale.