Opublikowano 2 grudnia 20204 l Już mam i powiem szczerze, że nie jest to idealne 4K, a właściwie jak kręcili to może nie przywiązywali wagi to pewnych rzeczy. Jest kilka nieostrych ujęć, szczególnie panoramy, jest trochę inny rodzaj "ziarna" filmowego, ale poza tym to wciąż LotR w i to w najlepszej możliwej jakości.
Opublikowano 2 grudnia 20204 l No na zwiastunach idzie zobaczyć niedoskonałości, no ale i tak będę musiał zakupić i obejrzeć ponownie.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Wspaniala kobieta 1984 juz 25grudnia z dolby vision Uhd atmos? Jeszcze jak! Edytowane 3 grudnia 20204 l przez smallv86
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Aktor świetny, ale na Snejka mi nie pasuje, czysto wizualnie rzecz jasna. No ale chyba w dzisiejszych czasach nie ma już sensu oczekiwać przesadnej wierności przy adaptacjach gierek (Uncharted chociażby). Zresztą to ploteczki.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l https://facetpo40.pl/ksiazka-film/johnny-depp-poczatek-upadku-ikony-kina/ Cytat Jeszcze kilka lat temu wydawało się, że Johnny Depp zagości w czołówce najlepiej opłacanych hollywoodzkich aktorów na bardzo długi czas, ale ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej. Nie zagra w nowych „Piratach z Karaibów”, wyłączono go również z obsady „Fantastycznych zwierząt”. A żeby tę szmaciurę amber heard szlag trafił. Disney też sobie ostro poczynia. Nie wyobrażam sobie już Piratów bez Deppa, a jeszcze robić główną rolę dla kobiety. Normalnie przypomina mi się Ghostbusters kobiet, co tylko sprofanowali film.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Film Nobody, widzieli zwiastun? Wydaje się ciekawe, obejrzę dla samego Saula Goodmana.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Kiedy poprawność polityczna wchodzi na wyższy poziom https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9051419/Jodie-Turner-Smith-seen-Anne-Boleyn-time-convention-busting-Channel-5-drama.html#comments
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Hm? Nie wiem, daję niusa do stosownego tematu z nowym, historycznym filmem, który zakrzywia czasoprzestrzeń dając czarnoskórą aktorkę, gdzie postać była białą osobą.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Shieeet, to się może udać. Oczywiście tylko jeżeli Eddie choć odrobinę wróci do humoru z końcówki lat 80-tych, a nie z grubego i chudszego. Kawałek dobry do trailera, to na pewno
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Najważniejsze, że miejscówka u barbera wygląda jakby czas tam stanął w miejscu.
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Zabójcza broń 5 jednak powstanie. Nie wiem tylko po co. Nie licząc nostalgicznego hajsu z biletów. Edytowane 1 stycznia 20214 l przez PiotrekP
Opublikowano 2 stycznia 20214 l Donner ma z 90 lat xD Od 20 lat chyba nic nie kręcił, ale nagle chce "zakończyć serię z godnością" xD Chyba wnuczki doopę trują, że jedna willa to za mało