Masorz 13 187 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia I tak to spierdolą. Ale może Cavill jakoś podniesie poziom. Jak nie będzie utworu Queen, to nie idę do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Highlander? Spoiler Też przewiduję kaszanę. Film może i będzie średnio dobry ale potem będą sprzedawać serialową kupe w kolorowym papierku by zerżnąć markę do sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 godziny temu, Masorz napisał: I tak to spierdolą. Ale może Cavill jakoś podniesie poziom. Jak nie będzie utworu Queen, to nie idę do kina. John Wick nie był taki zly, zobaczymy, jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Już widzę, jak takie teksty będą we współczesnej wersji. Cavill raczej zawsze dowozi, nie jest wybitnym aktorem, ale wstydu nie ma, poza tym jest piękny - a to pomaga. Jeśli nie wyłożą się na głupim scenariuszu, woke-gównie itp i będzie odpowiedni budżet to z chęcią obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Illumination zaczyna robić - tak zdaje się na pierwszy rzut oka, nie patrząc na same cyferki i ilość tytułów zrealizowanych przez to Studio - coraz więcej i o dziwo coraz... lepiej. I to filmów animowanych, które tematycznie, nie ma kiego wała, nie mogą się ,,przejeść". Tak, kolejna odsłona tiktakowych Minionków przed nami; lipiec 2024 - zabawnych, słodkich ludków, popkulturowo praktycznie niezniszczalnych i niezatapialnych! Poniżej Illumination zaprezentowało iście bombowy, według mnie rewelacyjny zwiastun z - widać, że technicznie to Studio robi wciąż animacje genialnie - mega stylizowaną szatą graficzną, a także z motywem muzycznym wpisanym w trailer: ,,Sweet Child O’ Mine"! Wszyscy pierdololo o jakichś Ghostbustersach, Deadpoolach, Diunach, Jordanach Peelach i innych produkcjach i słynnych reżyserach, gdzie to wszystko kisić ma się premierowo jeszcze w tym roku. A chyba ludzie zapomnieli o filmowych Minionkach! Minionkach, które i tak zmiotą pod względem przychodów z BoxOffice konkurencję! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego W dniu 28.09.2023 o 11:01, Sep napisał: https://www.metacritic.com/movie/argylle/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Próba skopiowania Kingsmana, do obejrzenia, ale nie wygląda to dobrze, za dużo sucharów do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Przypadkiem natrafiłem na taki projekt: <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego W sumie nie wiem po co to komu, poza paramountem, który pewnie liczy na miliony cebulionów Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego To jest remake filmu Twister? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 10 minut temu, Faka napisał: To jest remake filmu Twister? To jest samodzielna kontynuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego To w każdym bądź razie pójdę do kina. Stary Twister mi się podobał, jakoś tak z rok temu oglądałem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Przestaje wierzyc, ze te algorytmy yt sa randomowe. Dzisiaj mi na glownej wywalilo scene z rydwanami z Gladiatora, no to kliknalem bo do dzis pamietam jak mnie wgniotla w fotel. Probowalem sobie przypomniej jak sie nazywa ten czarny aktor, ktory odratowal Maximusa wiec wpisuje w google a tam w obsadzie Danzel Washington. Ok, cos nie pyklo, klikam dalej a tu info o zaawansowanej produkcji Gladiatora 2. Co do ch.uja? Serio czy mam zwidy? Nawet jesli nie, to ten film nie powinien miec nigdy numerowanego sequela. https://en.wikipedia.org/wiki/Gladiator_2 Premiera listopad 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 177 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Scott się odkleił jakiś czas temu z tym Gladiatorem i go niestety realizuje. Będzie pewnie mocne 4/10 za sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Też nie wiem po co komu ten Gladiator. Jak kiedyś trafi na vod to może obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Ależ to się dobrze zapowiada. Nowy film braci jednego z Coenów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Jutro trailer. Edytowane 20 Lutego przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Cate Blanchett w takim czymś? -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Stara baba udaje 20 paro latkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 15 godzin temu, Masorz napisał: Stara baba udaje 20 paro latkę Dobry make-up, CGI i Cate zawsze gryfno. Hart nawet beret ma za duży. Ciekawe czy każda scena z nim będzie wymagała użycia ryczki Zresztą ten film to tylko fanservice na podstawie gierki więc żadnych oczekiwań. Dlatego też nie "słyszę" Jack Blacka w roli Clapa. Wystarczyło Eddingsa zatrudnić. Jebać Pitchforda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi