Shankor 1 601 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dobrze nie jest, ale myślałem że będzie wyglądało gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ja myślałem, że będzie słabo, a jest jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zwiastun Borderlands taki, jakby to powiedzieć nijaki . Takie kolorowe postapo z fanserwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Gdyby toto od razu na jakieś vod trafiło to możnaby na weekendzie obejrzeć. A tak trzeba poczekać. Choć prędzej się o tym zapomni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jak ktoś w komentarzach napisał, celebryci zrobili sobie cosplay postaci o których nie mają pojęcia, bo dzieciaki ich o to poprosiły. No nic mi tutaj nie pasuje. Najgorsza chyba ta Tiny Tina wg mnie, zaraz za nią Lilith grana przez starą babę, no i wisienka (a może malinka bardziej) to głos Claptrapa... Ogólnie jeden z gorszych castingów jakie widziałem ostatnimi czasy. Jak będzie w vod to się może obejrzy "za darmo". Jestem ciekaw jak duży flop będzie na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 18 godzin temu, Square napisał: Wizualnie bardzo fajnie wygląda, ale aktorow do niektorych ról to chyba losowali w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Niby spoko, ale jak widzę Harta i słyszę Blacka to myślę czy to nie będzie Jumanji w innym settingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 11 minut temu, drozdu7 napisał: Niby spoko, ale jak widzę Harta On we wszystkim gra tak samo jak Chris Rock Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Poczytałem komenty pod trailerami pl i eng i ludziska mają różne odczucia. Porównania do GotG też były. Jedni twierdzą że to profanacja gry i postaci (i głosu Claptrapa), inni liczą na rozrywkowe kino. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego "Borderlands"... ależ to będzie miało wizualną stylówę - no kiczowatość, która będzie miała gust? Niby brzmi to sprzecznie, ale naprawdę ten obraz będzie miał to coś! I to z jaką obsadą! Fizycznie sam kolor i jego różnorodność będzie tu niezwykła... Obawiam się tylko tego... aby sfera wizualna nie przegięła i nie starała się panować nad fabułą i tempem opowiadania historii; oby w tym aspekcie nie było dysonansu. Bo może być z tego kiblownik ponad wszelką miarę. A tymczasem, takie tam sprawdzanie, jak stoją wolne miejsca na piątkową premierę "Diuna 2" w totalnie immersyjnym formacie obrazu i dźwięku, W IMAXie, i to w IMAXie w CC Zakopianka, w Krakowie. Spojrzałem na wybór miejsc na seans popołudniowy tegoż to dnia, no i.... trololololo Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Borderlands może być taką miłą niespodzianką jak zeszłoroczne Dungeons & Dragons. Po prostu fajny, rozrywkowy film. Czasem nic więcej nie trzeba. 3 godziny temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: A tymczasem, takie tam sprawdzanie, jak stoją wolne miejsca na piątkową premierę "Diuna 2" (…) Druga Diuna szykuje się na prawdziwego killera jeśli chodzi o box office. Ogólnie wyczuwalny entuzjazm w internetach daje nadzieję na ogromne zyski, czego sobie, Wam i wytwórni życzę, bo jej sukces może otworzyć wrota do kolejnych filmów wykonanych z takim rozmachem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Chciałem iść na premierę, ale musieli w moim mieście wybrać wersję dubbingowaną, których nienawidzę w filmach, zamiast napisów. Piszę o takich stylowych starych kinach, nie masowych. A jak już szukałem na Białystok czy warszawa to większość już pozajmowane albo puste gorsze miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego U mnie nawet na premierę wolne miejsca bez problemu. Co prawda w drugim Heliosie już mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Fotki z nowego Kruka [`] Cytat Reżyser zapowiada, że tym razem poświęcono więcej miejsca ich romansowi, żeby nadać większej dramaturgii scenie ich morderstwa i późniejszym wydarzeniom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego To jest dramat kurwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 9 minut temu, Masorz napisał: To jest dramat kurwa. No niestety, to nie może się udać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Olać te kruka, jakieś pedalstwo z tego filmu robią. Za to ten film będzie ciekawy z Costnerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Nie każdy aktor musi naśladować Brandona. To się nie sprawdziło od Kruka 2 więc potrzebna jest zmiana. Dopóki nie obejrzę całości, wstrzymam się z opinią. Skarsgard akurat świetnie zrobił IT więc daję kredyt zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) W dniu 26.02.2024 o 20:37, Wojtq napisał: Borderlands może być taką miłą niespodzianką jak zeszłoroczne Dungeons & Dragons. Po prostu fajny, rozrywkowy film. Czasem nic więcej nie trzeba. Druga Diuna szykuje się na prawdziwego killera jeśli chodzi o box office. Ogólnie wyczuwalny entuzjazm w internetach daje nadzieję na ogromne zyski, czego sobie, Wam i wytwórni życzę, bo jej sukces może otworzyć wrota do kolejnych filmów wykonanych z takim rozmachem. "Diuna 2" będzie takim Thanosem z Rękawicą Nieskończoności - pstrykając palcami unicestwia każdy możliwy wynik konkurencji w globalnym Box Office na 2024 rok. Każdy! Z tego, co mi wiadomo może jedynie nowy Deadpool albo któryś z tych wielkich filmów (o których się mówi, że takie będą, bo hype jest na nie ogromny!) w drugiej połowie roku może zagrozić pozycji sequelowi 'Diuna" w liderowaniu na szczycie BoxOffice. W pewnym sensie... i to jest dylemat: kompletnie nie interesuje mnie Uniwersum Diuna: do książek z tej serii może się kiedyś przekonam - są one ciężkie, bardzo, bardzo złożone w budowie Uniwersum i całej tej problematyki, która się w nich pojawia, i takie coś sobie cenię. Ale film? "Diuna" i jej sequel - only in IMAX. Idę dla wizualno-dźwiękowego spektaklu, aby poczuć ogrom metafizyczności tego fantastycznego Świata. 4 Maj 2024 - światowa... premiera "Mrocznego Widma"! Tak! Jedyna kwestia pozostaje taka: czy Epizod I Star Wars zostanie wyświetlany w polskich kinach? Jak tak, to na jak długo i w jakich formatach: Dolby Atmos i 4k oraz w IMAX? Kurcze bele... gdyby był to film wyświetlany w Polsce w jednym IMAXie, np. w Poznaniu, to bym na to pojechał! Co ciekawe - miesiąc później ma mieć premiera "Star Wars: The Acolyte" - ,,Czip" na swoim kanale YT mówił o tym, że serial ma być osadzony na jedynie 50 lat przed wydarzeniami z "Mrocznego Widma"! Edytowane 1 Marca przez JaskinieTerrigenoweMarvela Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca On 2/28/2024 at 9:35 PM, Shen said: Fotki z nowego Kruka [`] Przeciez to jest zalosne ze majac tak dobry material zrodlowy i mogac zrobic naprawde bardzo dobry film wychodzi cos takiego. Dotyczy to wielu remakow i adaptacji ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
DonMisiek00 18 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca W dniu 29.02.2024 o 09:05, Faka napisał: Olać te kruka, jakieś pedalstwo z tego filmu robią. Za to ten film będzie ciekawy z Costnerem. Uwielbiam takie kino - czekam z niecierpliwością. Nowy Kruk WTF is this Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Druga część "Diuna" anno domini 2024 nie będzie filmem, który uratuje światowe kino, czy jak kto woli przemysł kinematograficzny - bo już takie głosy wobec tej produkcji się pojawiają. Bzdury. Świat nie jest zainteresowany "Diuna 2", tak jakbyśmy sobie wszyscy tego życzyli. Wyniki produkcji z zysku/przychodu w GBO są dobre, ale nie powalające. 1 miliarda dolarów z tego nie będzie - jeśli tytuł dobije do 700 mln. będzie dobrze... Chyba że "Diuna 2" zacznie zyskiwać finansowo w GBO, ale na zasadzie stopniowego długofalowego, rozciągniętego w czasie procesu. Hmmm. W to jednak wątpię. Za same zdjęcie i styl operatorki... za samo to film zyskuje plusika już na starcie przed seansem - ot taki dobry omen; to będzie miało swój ,,smak". Obym o tym filmie nie zapomniał, obym na to wybrał się do kina. Konwencja Tarotu w horrorze? Dawno czegoś (jak i chyba w ogóle) czegoś takiego nie było w medium filmowym. To będzie tak zagrane, z taką atmosferą i stylem - podobnie do "Talk To Me"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca W końcu Iron Man doczekał się oskara Jeszcze tylko Jack Sparrow został. Co do oskarów, to zero zaskoczenia, że Oppenheimer zdominował galę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi