Josh 5 105 Opublikowano 3 czerwca 2024 Opublikowano 3 czerwca 2024 Myślałem, że większego gówna od Venoma 2 już nie nakręcą, ale widzę że chyba jednak się uda. Cytuj
czeskimaster 3 396 Opublikowano 3 czerwca 2024 Opublikowano 3 czerwca 2024 Jeszcze ten tańczący Venom na trailerze.... Cytuj
Sep 1 671 Opublikowano 3 czerwca 2024 Opublikowano 3 czerwca 2024 W tym Sony to jest coraz gorzej. Tam nie ma nikogo kto ma jakąś wizję na te filmy? Będzie kolejny paździerz z uniwersum Spider-mana. Cytuj
Masorz 13 247 Opublikowano 3 czerwca 2024 Opublikowano 3 czerwca 2024 Uniwersum Spider-mana bez Spider-mana- niezmiernie bawi ten fakt. Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano 3 czerwca 2024 Opublikowano 3 czerwca 2024 Brak Spidermana to nie problem. To, że z Venoma zrobili skończonego pajaca z kategorią wiekową PEGI 8+, to jest problem. Hardy pewnie nawet nie musi się wczuwać w rolę, bo wystarczy że pomyśli w jakim barachle przyszło mu grać i od razu rzednie mu mina. Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano 4 czerwca 2024 Opublikowano 4 czerwca 2024 (edytowane) https://naekranie.pl/aktualnosci/elle-fanning-predator-badlands-casting-1717480300 szkoda, że nie Tom Holland Edytowane 4 czerwca 2024 przez Josh Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano 4 czerwca 2024 Opublikowano 4 czerwca 2024 Ciekawe czy powtórzy sukces w box office jak nowy Mad Max Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano 4 czerwca 2024 Opublikowano 4 czerwca 2024 https://m.imdb.com/news/ni64611047/?ref_=nm_nwr_1 Jeszcze kilka lat temu jakbym to przeczytał to bym się jarał. Teraz się tylko zastanawiam ile jeszcze moich ulubionych serii z dzieciństwa zniszczą Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 128 Opublikowano 5 czerwca 2024 Opublikowano 5 czerwca 2024 W dniu 3.06.2024 o 15:39, PiotrekP napisał(a): Niektóre elementy najnowszego zwiastuna (i chyba ten na razie wystarczy. Jak ma to być miałka rozrywka, niech tak zostanie. Śmiesznie będzie przynajmniej i hardy'owato!) do "Venom: ostatni taniec" sugerują, że to będzie przynajmniej wizualnie niecodzienny film z ogólnego Uniwersum Marvela (MCU, SMU), bliski pierwszemu "Venom" z 2018 roku. Nie widzę niczego złego z perspektywy oprawy graficznej, którą zwiastun (i zapewne film) prezentuje: VFX ogólnie pracują płynnie, bez nie wiadomo jak olbrzymich spadków jakości. Fabularnie natomiast... nie spodziewajmy się ,,szału ciał": Venom cz. 3 - to ma być popcorniak Marvela z masą i masą akcji, nietuzinkowego humoru spod znaku ,,Tom Hardy & Venom" oraz wszelakich około synbiotowych interpretacji. Osobiście nie spodziewam się tu niczego, co mogło by wprowadzić swą treścią jakieś potężne zmiany do MCU/SMU. Chcę akcji, rozrywki i odmóżdżenia, oraz Venoma w najbardziej groteskowych wersjach. I chyba to dostanę. 1 Cytuj
Boomcio 4 236 Opublikowano 24 czerwca 2024 Opublikowano 24 czerwca 2024 Ależ to będzie widowisko. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 128 Opublikowano 25 czerwca 2024 Opublikowano 25 czerwca 2024 Superman w wersji od Jamesa Gunna... czyżby jednak fotka a'la paparazzi ukazała nam ,,true story" projekt kostiumu Kal-Ela. Ostatecznie czego byśmy nie dostali w tego rodzaju fotkach i temu podobnych i tak ostatecznie zwiastun i w końcu film zweryfikują to jak będzie prezentował się Superman, jaka będzie ta jego ,,namacalna" aparycja. xD 22 godziny temu, Humulus napisał(a): Jako świeżo upieczony trailer/teaser do "Nosferatu", ten krótki promo-filmik prezentuje się z perspektywy doświadczonego widza niczym doświadczenie z wypiekami prawdziwego filmowego geeka na twarzy. I dobrze wiecie w czym rzecz. Zwiastun ten prezentuje film, który może otrzeć się o audiowizualny geniusz stylu i gatunku horroru gotyckiego-wikotriańskiego w kinie/serialu. Ogólnie nurtuje mnie to, czy opłacalna będzie sama estetyka obrazu, czyli odbierana podczas seansu w ,,zwykłym kinie", na typowym ekranie małego kina bądź kinopleksu. Coś ,,tu czuję pismo nosem", że w IMAXie lub salach Dolby Atmos w z Heliosa będą panowały idealne warunki audiowizualne do doświadczenia tak wnikliwego i głębokiego klimatu niepokoju i mroku w "Nosferatu", jak to pokazuje zwiastun do niego. Na chwilę obecną wielu krytyków przebąkuje, że będzie to kandydat do Oscarów w 2025 roku, ale... kto wie. Taka ta premiera pod koniec roku. 1 1 Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 25 czerwca 2024 Opublikowano 25 czerwca 2024 Jeszcze to, chyba nie było 2 1 Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 25 czerwca 2024 Opublikowano 25 czerwca 2024 Przecież to jest fake zrobiony przez A.I. Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano 25 czerwca 2024 Opublikowano 25 czerwca 2024 Kiedy AI robi lepsze trailery niż prawdziwi ludzie. Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 26 czerwca 2024 Opublikowano 26 czerwca 2024 22 godziny temu, Shankor napisał(a): Przecież to jest fake zrobiony przez A.I. Naprawdę? Dlaczego nie piszecie wcześniej i dowiaduje się tego ostatni? Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 128 Opublikowano 26 czerwca 2024 Opublikowano 26 czerwca 2024 Jestem w szoku: ,,Furiosa" bardzo kiepściutko w GBO. I co, Pan Miller dalej będzie ,,bawił się" w kreowanie madmaxowej rzeczywistości w filmie? Duma rozpiera z racji wyniku, ciągle dobrego, filmowej Godzilli w GBO oraz nowych ,,Bad Boys". Ale żeby kurłaaa Garfielda obejrzało więcej (na razie!) osób na świecie niż ,,Furiosę"? 23 godziny temu, Josh napisał(a): Kiedy AI robi lepsze trailery niż prawdziwi ludzie. AI jest w stanie robić fantastyczne, bardzo dobre i średniej jakości zwiastuny z modyfikacjami wymarzonych ról przez fanów danych aktorów w kultowych filmach/serialach. Generalnie narzędzia AI, faktycznie, wykonują trailery naprawdę nieźle a to jeden z przykładów, choć tu ten ,,rozbiegany wzrok" tak z lekka trąci myszką. Ale i tak jest na duży plus: Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 27 czerwca 2024 Opublikowano 27 czerwca 2024 Nie wiem czy bylo ale zapowiada sie swiateczne kino dla calej rodziny!!!! (kind of) 2 Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 27 czerwca 2024 Opublikowano 27 czerwca 2024 Dziś czytałem że Rock za tą rolę zgarnął 50mln $ Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 czerwca 2024 Opublikowano 27 czerwca 2024 Chyba najlepiej zarabiający aktor w Hollywood. Dlaczego? Nie wiem. Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano 1 lipca 2024 Opublikowano 1 lipca 2024 https://www.worldofreel.com/blog/2024/6/27/captain-america-brave-new-world-has-a-budget-of-350m-375m 100 mln na dokrętki, doliczmy do tego kolejne 100 na marketing i budżet lekko dobije do pół miliarda zielonych. Ależ to będzie wtopa. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 128 Opublikowano 1 lipca 2024 Opublikowano 1 lipca 2024 ,,Kruci", to się nazywa ,,Przebudzenie Mocy" w serduchu produkcyjnym Pixara i Disneya. Inside Out 2 z takim wynikiem? HoHo! Na brodynę praojca Bora! Tego, dla czegokolwiek, co wydaje korpo-Disney przez ostatnie lata do kin (tu szczególnie chodzi o animacje i bardzo inwestowane przez firmę tytuły), to się nie można było spodziewać. Zdziwienie jak i geekowskie szczęście z tego powodu... Światełko w tunelu? ,,Kruci part 2" z racji mimo wszystko fajnego wyniku Bad Boysów. No i gra gitarka; na filmie byłem dwa razy - pierwszy seans w ScreenX, drugi w formacie IMAX 2D. I nie żałuję, poszedłbym na "Ride or Die" jeszcze 2 lub 3 razy. Film dla mnie o tyle dziwny, że za każdym razem bawiłem się na nim inaczej! W dniu 27.06.2024 o 10:26, pawelgr5 napisał(a): Nie wiem czy bylo ale zapowiada sie swiateczne kino dla calej rodziny!!!! (kind of) Wiadomix totalny: że ,,The Rock" maczał palce w tej produkcji: pierwsze sekundy zwiastunu, a jego treść zaczyna się od liczenia powtórzeń wyciskania sztangi - początkowo myślałem, że to właśnie ,,Skała" coś pompuje, ale... no niekoniecznie. W każdym razie sam tytuł zapowiada się na ciekawe przygodowo-akcji doświadczenie. No i jeszcze jedno, jak podaje ,,Filmweb" w kwestii roli Pattinsona jako Batmana w serialu Pingwin: ,,udział Pattinsona nie powinien dziwić, raczej jego nieobecność byłaby niespodzianką. A to dlatego, że akcja Pingwina rozpocznie się zaledwie tydzień po wydarzeniach przedstawionych w "Batmanie". No, liczę na choćby i 5-minutowe cameo Batsy'ego, np. w finale sezonu. Cytuj
Square 8 888 Opublikowano 1 lipca 2024 Opublikowano 1 lipca 2024 7 godzin temu, Josh napisał(a): Ależ to będzie wtopa. Ford ma tam grać starego kapitana? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi