JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Mimo iż jest to zwiastun z kategorii ,,wiadomych, bo widzianych przez geeków nie raz", to i tak wrzucam go w tym poście. ,,JW: Odrodzenie" poza tym materiałem na serii spotów podczas Superbowl 2025 dostał całkiem fajną ,,promkę". Ogólnie ten trailer wart jest oglądania co najmniej kilka razy, a to dlatego, że nowy a zarazem stary cykl z serii Parku Jurajskiego ma w sobie odznaki niewidzianej od dawna (przynajmniej tak mi osobiście się wydaje) świeżości w Uniwersum. Odżywa przygoda, tajemnica, zagrożenie, w ogóle sama stylistyka gatunkowa bliska ,,Indiany Jonesa" czy ,,Mumii" z Fraserem, czyli łotrzykowski zew przygody w jakieś ,,zaginionej" czy niezbadanej lokalizacji, i to z dinozaurami w rolach głównych. ,,Odrodzenie" wizualnie może być produkcją ,,dziką", nieokrzesaną, bardziej naturalną niżeli napompowane VFXami ostatnie dwa z tej niedawno zakończonej trylogii Jurassic World obrazy. Must See! ASAP! Ale i tak chyba całe show skradło na Super Bowl... k******o mocne i niezłe emocjonalnie i akcyjniakowo to: Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Fake... rzekomo. A nawet jeśli to faktycznie fake... to chyba lepszej reklamy film Mortal Kombat II od pana Cage'a mieć nie będzie. Z tej grafiki wypisz wymaluj aż wylewa się typowa energia i postawa Rzeźnika z ,,The Boys". Jak dla mnie to może być (po drobnych korektach) plakat MK II na reklamę do kin. Na Mortal Kombat II (nawet nie wiedziałem że... ktoś w ogóle jeszcze chce to Uniwersum dalej w filmie po 2021 roku przeciągać) wybiorę się, ale raczej w perspektywie ciekawostki. Druga część w tej odsłonie może być nieco lepsza; to i tak zawsze akcyjniak, no i w pewien sposób ,,kino kopane", więc tak czy siak do kina się chyba na taki tytuł pójdzie. Może 400mln dol. w GBO MK II zarobi. Cytuj
Sep 1 680 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nawet nie wiedziałem że robią sequel, a pierwszy Księgowy mi się podobał. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi