tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) ja jestem pozerem? ja się jaram najgorszym ścierwem za co byłem niejednokrotnie je.bany przez fanów (rzekomo wybitnego najlepszej ekranizacji komiksu EVAH) filmu "watchmen" na tym forum . w kwestii sztuki wysokiej zgadzam się tylerem durdenem. psyko za to stosuje teraz klasyczny wybieg w dyskusji: -"no podaj mi dobre filmy twoim zdaniem, no podaj!" -"ostatnie tango w paryżu", "zapach kob...." -"HAHAHAHAAHAH przintelektualizowane gó.wno POZER SZUKA WYSOKA PEDAŁ!!!!!1" Edytowane 2 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Dobra skupmy sie na tym, ze profesor ogór przyrównał glupi komiks batman do komiksu darkchylde, i stwierdzil ze jesli z pierwszego wyszlo cos ok (3 razy)to z darchylde tez ma szanse. - porównal komiks batman z komiksem darkchylde - dałem linka do wstepnego spojrzenia rezysera na postac, i nawet filmik tam jst, a ten nadal twierdzil ze moze sie cos z tego urodzic - twierdzi ze "moze specem nie jest" mozg mu wyeksmitował p.s. no 300 , wybitny komiks, snyder to morderca, zreobil taki film jaki jest komiks. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Wkładasz mi w usta coś, czego... nigdy w moich ustach nie było, ale nvm. Stwierdziłem tylko, że poziom filmu nigdy nie był jakoś strasznie zależny od poziomu dzieła adaptowanego, więc nie ma się co przejmować, że robią film na podstawie czegoś słabego. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Dobra skupmy sie na tym, ze profesor ogór przyrównał glupi komiks batman do komiksu darkchylde, i stwierdzil ze jesli z pierwszego wyszlo cos ok (3 razy)to z darchylde tez ma szanse. - porównal komiks batman z komiksem darkchylde - dałem linka do wstepnego spojrzenia rezysera na postac, i nawet filmik tam jst, a ten nadal twierdzil ze moze sie cos z tego urodzic - twierdzi ze "moze specem nie jest" mozg mu wyeksmitował p.s. no 300 , wybitny komiks, snyder to morderca, zreobil taki film jaki jest komiks. To komiks też był taki padaczny? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) hehe, nie dam głowy ale chyba wszystkie dialogi sa wziete z komiksu, nic nie pominieto, nawet to niesamowite "maszerujemy,m maszerujemy, maszerujemy xD". Wiec tak, jesli film padaka to komiks tez padaka, przy czym komiks moze sie nie podobac /podobac za rysunki, film za wykonanie w formie teledysku mtv. Ogór, sam se włoz w usta! edit: ogór, jak znajdziesz czas w swoim napietym terminarzu internetowym to oswiec nas co takiego zayebistego jest w komiksie 300 co zyebal niedobry snyder? ja go nie bronie, ale takie rzucanie hasłami mozna by jakos poprzec. Edytowane 2 listopada 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 (edytowane) Będzie adaptacja gry SH3. http://www.fangoria.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2522:afm-news-silent-hill-sequel-ready-to-scream&catid=1:latest-news&Itemid=167 SILENT HILL: REVELATION 3D (druga odsłona). Edytowane 5 listopada 2010 przez AiszA Cytuj
Renton 1 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Ta informacja pretenduje jak dla mnie do miana najgorszego newsa roku. Nie wiem jak Wy, ale ja od drugiej części filmu oczekiwałem całkowicie nowej historii, bohaterów, pomysłów, po prostu czegoś co mnie - jako fana serii - mogłoby zaskoczyć, zaciekawić. Najwyraźniej jednak szykuje się misz-masz znanych motywów, tak jak ostatnio. Scenarzyści pewnie nieźle się napracowali... Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 http://trailers.apple.com/trailers/wb/suckerpunch/ Nowy trailer. Wyglada na to, ze fabularnie bedzie wyjatkowo miernie, a nie tylko miernie. No, ale nie dla fabuly sie na ten film idzie. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Sucker Punch to jak narazie najbardziej oczekiwany przeze mnie film w 2011 roku. W tym filmie jest tyle różnych motywów, że głowa mała: smoki, samuraje, mechy, kobitki i w ciul innych rzeczy. Oby tego nie zje.bali. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) jak zawsze u snydera super muza w trailerach. tym razem znakomite panic switch od silversun pickups. uwielbiam ten numer. film zapowiada się na niezłą ucztę dla oka - z całą pewnością lepszą od miernych strażników. mam nadzieję, że vanessa hudgens wreszcie pokaże cycki na ekranie. do internetu już wyciekły, ale w kinie to zawsze lepiej zobaczyć. Edytowane 6 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=qDJfue-Aanw Nie wiem czy ktoś już o nim wspominał ale wygląda nieźle,trochę przypomina mi dzień niepodległości. Edytowane 6 listopada 2010 przez Buła1988 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 fajne dziewki są w czwartym krzyku w tym anna paquin <podku.rwia gekona> Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 http://www.imdb.com/video/imdb/vi2473236761/ świeżutki teaser Kung Fu Panda 2. Obsada gwiazdorska, będzie dobrze. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Dziwię się, że zrobili sequel bo jedynka była słabiutka. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Pyerdolisz, Karate Panda dała czadu oldskulową formułą od zera do bohatera, klimacik jak w animacjach Disneya z lat 90-tych. No chyba, że zamiast oryginalnej wersji z J. Blackiem, Hoffmanem, J. Chanem i Andżeliną oglądało się polski gwałt na dubbingu z Perepeczką i innymi wynalazkami. Teaser dobry, co prawda w Dreamworks musi być naprawdę ciężko z pomysłami, skoro zamierzają robić sequele wszystkich produkcji, ale w tym przypadku mi to nie przeszkadza. Edytowane 9 listopada 2010 przez Tokar Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Bajka jakich 1000 wyszło po Shreku czy może Toy Story. W każdym bądź razie nudziłem się na maksa, prosiłem o koniec. Ostatnio obejrzałem DOPIERO Madagaskar który to bije na łeb Pandę. PS. Oczywiście, że akurat bajunie oglądam tylko z PL dubbingiem. PS2. A przypomniało mi się rok temu w "ostatnio widziałem" napisałem: "Kung Fu Panda - kompletna nudaaa. Spodziewałem się Shreko-podobnej produkcjiii a dostałem totalnego usypiacza. 4/10 więc ja mam rację ;p. Edytowane 10 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Nie masz, kung fu panda bylo za(pipi)iste, jedna z niewielu bajek ktora bije na glowe inne shity powstale na fali popularnosci shreka. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Od Pandy lepsze są jedynie: Shrek pierwszy, Madagaskar pierwszy, Wall-e, Odlot. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Od Pandy lepsze są jedynie: Shrek pierwszy, Madagaskar pierwszy, Wall-e, Odlot. Masz na myśli "lepsze" w sensie "lepsze wśród wszystkich filmów", czy "lepsze w grupie tych pięciu filmów"? Bo od tego zależy, czy można by się z tą opinią zgodzić. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Od Pandy lepsze są jedynie: Shrek pierwszy, Madagaskar pierwszy, Wall-e, Odlot. Masz na myśli "lepsze" w sensie "lepsze wśród wszystkich filmów", czy "lepsze w grupie tych pięciu filmów"? Bo od tego zależy, czy można by się z tą opinią zgodzić. To chyba oczywiste jest. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Od Pandy lepsze są jedynie: Shrek pierwszy, Madagaskar pierwszy, Wall-e, Odlot. Epoka lodowcowa, Rybki z ferajny i mnóstwo innych zresztą szybciej by było co było gorsze od Pandy. Nie znacie się na bajkach bo nie macie dzieci. Ja też nie. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Od Pandy lepsze są jedynie: Shrek pierwszy, Madagaskar pierwszy, Wall-e, Odlot. Epoka lodowcowa, Rybki z ferajny i mnóstwo innych zresztą szybciej by było co było gorsze od Pandy. Nie znacie się na bajkach bo nie macie dzieci. Ja też nie. O Epoce zapomniałem, reszta nie bardzo. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 "Gdzie jest Nemo" było fajne. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 "Niesamowity Pan Lis" bije to wszystko, no może oprócz Shreka(pierwszych części). Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 (edytowane) W temacie mainstreamowych animacji kompjuterowych od Dreamworks tylko Panda i pierwszy Madagaskar, od Pixara wszystko poza Autami i Niemamocnymi. Pierwsza Epoka też może być. Edytowane 10 listopada 2010 przez Tokar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi