Opublikowano 7 lutego 201114 l Całkiem ciekawy ten Kapitan Ameryka. Dobrze przemyśleli ten kostium, natomiast Super 8 natomiast przypomniał mi ET w dobrym tego słowa znaczeniu.
Opublikowano 7 lutego 201114 l Super 8 bardziej mi przypomina Bliskie spotkania trzeciego stopnia niż E.T.
Opublikowano 7 lutego 201114 l Trailer Kapitana ładny.Jak nie zrobią z tego jakiejś patetycznej sraki to może być to.Zack Snyder nadał by się na directora.
Opublikowano 7 lutego 201114 l Trailer jest z 29 czerwca 2010 r., wiec sprzed pol roku z kawalkiem. Wnioskuje, ze na superbowl wyszedl jakis nowy (zwazywszy, ze tam sekunda kosztuje 100 tysiecy dolarow, wiec spoty maja cos okolo 30 sekund a nie 2 minuty), a ty dales link do starego.
Opublikowano 10 lutego 201114 l debiu reżyserski richarda aoyade znanego z roli mossa w the it crowd: Edytowane 10 lutego 201114 l przez tk___tk
Opublikowano 11 lutego 201114 l nadal mam mieszane uczucia, ale spodziewałem się czegoś o wiele gorszego. chociaż konflikt na lini xavier/magneto zapowiada się ciekawie, no i obecność sebastiana shawa/hellfire club gwarantuje jakieś zimnowojenne teorie konspiracyjne w scenariuszu .
Opublikowano 12 lutego 201114 l http://www.imdb.com/title/tt1430132/ Darren Aronofsky reżyserem filmu "The Wolverine". Film opowiada o znanym z X-Men'ów Loganie, który wyrusza do Japonii by trenować u jakiegoś Samuraja.
Opublikowano 12 lutego 201114 l Stare to info i jak na razie zero konkretów. Pewno skończy się jak przy Robocopie.
Opublikowano 12 lutego 201114 l To info przynajmniej sprzed pol roku. Noam Murro rezyserem Szklanej Pulapki 5.
Opublikowano 12 lutego 201114 l jak zero konkretów? zdjęcia mają się rozpocząć w marcu, jackman już pakuje do roli, a scenariusz napisał autor m.in usual suspects na podstawie tego komiksu autorstwa franka millera. Edytowane 12 lutego 201114 l przez tk___tk