Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

Całkiem ciekawy ten Kapitan Ameryka. Dobrze przemyśleli ten kostium, natomiast Super 8 natomiast przypomniał mi ET w dobrym tego słowa znaczeniu.

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 683,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Trailer Kapitana ładny.Jak nie zrobią z tego jakiejś patetycznej sraki to może być to.Zack Snyder nadał by się na directora.

Opublikowano

Trailer jest z 29 czerwca 2010 r., wiec sprzed pol roku z kawalkiem.

Wnioskuje, ze na superbowl wyszedl jakis nowy (zwazywszy, ze tam sekunda kosztuje 100 tysiecy dolarow, wiec spoty maja cos okolo 30 sekund a nie 2 minuty), a ty dales link do starego.

Opublikowano

Zamieszczam trailer filmu "Rango" z wczorajszego Super Bowl.

Opublikowano

meryl streep jako margaret thatcher:

merylstreep-thatcher-firstlook.jpg

Opublikowano

debiu reżyserski richarda aoyade znanego z roli mossa w the it crowd:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Bedzie genialny film fo sciagniecia.

Opublikowano

Po tych zdjęciach z planu pozytywnie zaskoczony jestem.

Opublikowano

nadal mam mieszane uczucia, ale spodziewałem się czegoś o wiele gorszego. chociaż konflikt na lini xavier/magneto zapowiada się ciekawie, no i obecność sebastiana shawa/hellfire club gwarantuje jakieś zimnowojenne teorie konspiracyjne w scenariuszu ;).

Opublikowano

Stare to info i jak na razie zero konkretów. Pewno skończy się jak przy Robocopie.

Opublikowano

To info przynajmniej sprzed pol roku.

Noam Murro rezyserem Szklanej Pulapki 5.

Opublikowano

jak zero konkretów? zdjęcia mają się rozpocząć w marcu, jackman już pakuje do roli, a scenariusz napisał autor m.in usual suspects na podstawie tego komiksu autorstwa franka millera.

Edytowane przez tk___tk