Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglądają klimatycznie, w wypadku Prometeusza również się jaram chociaż bardziej umiarkowanie ;p Za to z tym BR to niezły szoker jak przeczytałem pierwszy raz ale "chyba" jestem na tak. Akurat do Ridleya dalej mam dosyć duże zaufanie.

Zresztą zobaczymy jak wypadnie Prometeusz.

Opublikowano (edytowane)

to już jakiś czas temu wyciekło, ale chyba nikt nie wrzucał. stillsy z prometeusza ridleya scotta:

OBRAZEK

o scenografię i kreacje aktorskie nie ma co się martwić. zobaczymy jak prezentować się będzie historia. a skoro już przy ridley\u jesteśmy to najwyraźniej praca przy prometeuszu przyciągnęła go do s-f na dłużej bo potem zabiera się za nowy film w uniwersum blade runnera.

na koniec świetny wybór castingowy - josh brolin zagra główną rolę w rimejku oldboy'a, którego wyreżyseruje spike lee.

O! Stringer i Magneto!

Edytowane przez qb3k
Opublikowano (edytowane)

jaki stringer? tożto heimdall.

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid18866168001?bckey=AQ~~,AAAAAB1-JM0~,FkO2We_lk8OKCDAR78oWEi9bP3Y8Mex3&bctid=1137541764001

film narobił niezłego szumu na sundance, po zwiastunie widzę, że chyba słusznie. czyżby druga z rzędu oskarowa nominacja dla hawkes'a? w filmie aktorsko podobno też znakomicie pokazuje się młodsza siostro bliźniaczek olsen.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

pewnie widzieliscie ale lucas wprowadza nowe zmiany do nowego wydania star wars na blue raya

w finalowej konfrontacji vader byl zbyt cichy najwyrazniej wiec dodali mu kwestie

http://www.youtube.com/watch?v=5hMRfAIynh4

to najbardziej ownuje, gdy kenobi odstrasza ludzi pustyni w pierwszej czesci zmienili dzwiek ktory wydaje nasladujac potwora

http://www.youtube.com/watch?v=J0EUjobdavw

btw to jest potwierdzone i nie fanowska parodia

Opublikowano
yes, there's full-frontal Fassbender nudity and there's even full-frontal Carey Mulligan nudity too, plenty of steamy sex scenes throughout, but it's not overindulgent or tasteless.

to już potwierdzone, w shame zobaczymy kutasa magneto!!

Opublikowano

Zachęciłeś mnie, żebym przejrzał recenzje, czego nie lubię. No ale wychodzi na to, że McQueen jest teraz 2/2, spore szanse na Złotego Lwa.

Niestety Gutek Film ma na ten rok sporo hiciorów (głównie te z NH), toteż "Wstyd" u nas dopiero w lutym. Będzie grupowa wyprawa do nowego, pięknego DCF-u.

Opublikowano

W dniu wczorajszym do obsady The Expendables 2 dołączyły następujące osoby - Jean Claude Van Damme , Chuck Norris oraz Nicolas Cage. Nadal trwają negocjacje z Johnem Travoltą , Biehnem. Pierwszy klaps na planie już za dwa tygodnie w Bułgarii.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Jak ja cię lubię Obso. Czasami tak śmiesznie zamieniasz słowa.

• Plusik 2