Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

A może on ma jako tako wyczucia i nie jest z tych osób, które uważają, że "granie charakterystycznie" jest jedynym sensem filmu? Nie wiem, nie siedzę w tym, to on osobiście płacze, że "nie dostaje nagród", czy tylko jego miłośnicy, którzy się co roku dziwią, że Leo nie wygrał, bo jest jednym z pięciu aktorów, których kojarzą z nazwiska?

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 683,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Trzeba uczciwie powiedzieć, że gdyby zrzucił parę kilogramów, przypakował i odzyskał kontury twarzy, to mielibyśmy bardzo poważną kandydaturę na aktora popularnego (w typie a'la Matt Damon, Ryan Raynolds, Josh Brolin).

Opublikowano

Może nawet zagrałby jakiegoś superbohatera

Opublikowano

Genialna obsada, i mówie tu o Madsie Mikkelsenie

Opublikowano

Szyja Lebuf :/

Opublikowano

No nareszcie coś się zaczyna dziać z tym filmem, bo była długa cisza.

Opublikowano

Jest nawet w kilku scenach wygląd zbliżony do oryginału,chyba dam szansę temu tworowi ;)

Opublikowano

Szyja Lebuf :confused:

szyja ostatnio wzrósł w moich oczach - zerwał z mainstreamem, reżyseruje fajne shorty i klipy marylinowi mansonowi, gra u von triera, świeci kutasem w teledysku sigur ros. dojrzał chłopak.

http://www.deadline.com/2013/11/lone-survivor-trailer-mark-wahlberg-peter-berg/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

30 minut prób, niewykorzystanych dialogów, alternatywnych ujęć i gagów z planu. O materiale słuch na długi czas zaginął, lecz teraz został udostępniony przez prywatnego kolekcjonera.

z filmweba

http://www.youtube.com/watch?v=Kz56q4t6fek

Opublikowano

Za(pipi)iste :D

Opublikowano

Wow, nie spodziewałem się słabego filmu. Ktoś się jednak wybiera na seans?

Opublikowano

A to ci niespodzianka.

7B61B0B9BBDAC5DA73A1844B49E625_h498_w598

the-counselor-brad-pitt.jpg

michael-fassbender-in-the-counselor-movi

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Tak bardzo chciałem iść, ale po tych wszystkich opiniach chyba ominę sale kinowe.

Jak to się mogło nie udać?, pytam się.

Wielu ludzi narzeka na słaby scenariusz. Co innego jest pisać książki, a co innego scenariusze, ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że Cormac stworzył jakąś kompletną padakę. Napisany przez niego "Sunset Limited" był filmem, który mimo oszczędności oglądało się z dużym zaciekawieniem.