Opublikowano 12 grudnia 201311 l Edge of Tommorow - to się nazywa świeże spojrzenie na Dzień Świstaka! Zamiast gry na pianinie będzie uczył się strzelać, a na końcu znajdzie miłość. Tom Cruise zasmakował w sf, może będzie w nowych Gwiezdnych Wojnach
Opublikowano 12 grudnia 201311 l nowy film RODZEŃSTWA wachowskich: odpalając trailer mialem mieszane uczucia ale po obejrzeniu wszystko sie wyklarowało - wachowscy skończyli sie na matrix1 nie no kurde, co to jest? bywa tak że trailer jest kozacki a film okazuje sie słaby, ale co jest gdy już trailer wygląda mega słabo? zlepek randomowych scen bez polotu... Często okazują się być dobrym filmem. Nie wierzę w trailery, mogą mi się podobać, ale już dawno minęły czasy napalania się na jakiś film tylko po obejrzeniu 2 minutowego zlepka epickich scen. 80% świetnych zajawek kończy jako przeciętne, słabe, denne filmy. Mnie np. w ogóle nie ruszały trailery Avengersów, spodziewałem się przeciętniaka, a wyszedł ikoniczny blockbuster. W drugą stronę ciężko zliczyć, ale w ostatnich latach: Kowboje i obcy (film dno), Mroczny rycerz powstaje, Pacific Rim, Capitan America itp. itd. Są też oczywiście takie, które oddają 1:1 to co zobaczymy w pełnej wersji (filmy Snydera, W.Andersona, Burtona i kilku innych), więc jak ktoś lubi trailer to i film mu siądzie.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Koniec spamu, bo nowy zwiastun nadchodzi: Oblivion w moim mniemaniu było naprawdę dobre, Elisium z pseudo-egzoszkieletami kretyńskie, ale w powyższy film wierzę.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Edge of Tommorow - to się nazywa świeże spojrzenie na Dzień Świstaka! Zamiast gry na pianinie będzie uczył się strzelać, a na końcu znajdzie miłość. Tom Cruise zasmakował w sf, może będzie w nowych Gwiezdnych Wojnach Nie do końca świeże,bo już był film,w którym facet ciągle umierał i naprawiał przyszłość.Akcja działa się głównie w pociągu,była jakaś bomba,zamach,tylko tytułu nie pamiętam Aaa Kod Nieśmiertelności z Gyllenhalem. Edytowane 12 grudnia 201311 l przez Ader
Opublikowano 12 grudnia 201311 l typek od kodu nieśmiertelności reżyseruje ekranizacje warcrafta. chyba na marzec 2016 premiera jest szykowana bo nie chcą żeby kolidowała z nowymi gwiezdnymi wojnami. to syn davida bowiego swoją drogą.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Całkiem dobry ten Kod Nieśmiertelności był trzeba przyznać. właśnie go oglądałem przez wasze gadanie o tym i rzeczywiście bardzo fajny, polecam mocne 8/10 macie więcej takich filmów?
Opublikowano 14 grudnia 201311 l przynajmniej potwór wygląda normalnie, a nie jak krzyżówka t-rexa z jaszczurem miło wspominam poprzedni występ, ale czy więcej oczekuję ?.... o tak
Opublikowano 18 grudnia 201311 l ja również. aczkolwiek zachwyty nad poprzednią częścią uważam za przesadzone. w każdym razie serię uwielbiam i łyknę z chęcią choćby i 5 kolejnych sequeli.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l tak, ale sam pomysł i fakt ze był 100 razy lepszy od Burtonowskiej wersji nie pozwala zle mowic o nim. Stoi mi jak emeryt w tramwaju.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l drugi zwiastun drugiego filmu mossa z "it crowd": Wiadomo coś więcej o tym filmie? Już jakiś czas temu pojawił się zwiastun, a tu znowu "teaser"? Pierwszy trailer zachęcił mnie do sięgnięcia po książkowy pierwowzór i jestem ciekaw jego przełożenia na ekran.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Ok, IMDB już mi nakreśliło sytuację. Film wchodzi do kin w UK w kwietniu. Ciekawe kiedy do nas zawita.
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Ja wiem, że ten news to żaden news, bo ten film już kilka razy się robił, ale powstaje Jurassic Park IV, oficjalnie. Będzie miał premierę w 2015 i ma tytuł Jurassic World. Przez dziecięcy sentyment do dinożarłów jestem zmuszony o tym pamiętać. Na wiki można poczytać więcej.
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Ja bym chętnie obejrzał jakąś dobrą ekranizację Jeźdźców Smoków z Pern <marzenia >
Opublikowano 20 grudnia 201311 l jaranko Jedna z moich ulubionych animacji, do tego świetny soundtrack.