Opublikowano 21 grudnia 201311 l http://youtu.be/06rvPK8ydZo Jedyneczka była zaskakująca dobra, więc czekam. Edytowane 21 grudnia 201311 l przez Gość
Opublikowano 21 grudnia 201311 l to mi przypomniało, że muszę wreszcie obejrzeć "end of watch". po kilku enigmatycznych teaserach jest już cały zwiastun debiutu reżyserskiego etatowego zdjęciowca christophera nolana:
Opublikowano 24 grudnia 201311 l A nie lepiej byłoby po prostu założyć osobny temat w którym wklejałoby się tylko trailery z filmów i osobny na komentarze? Unikniemy tym samym dubli w tym temacie.
Opublikowano 25 grudnia 201311 l A nie lepiej byłoby po prostu założyć osobny temat w którym wklejałoby się tylko trailery z filmów i osobny na komentarze? Unikniemy tym samym dubli w tym temacie. nie pozdrawiam
Opublikowano 25 grudnia 201311 l A nie lepiej byłoby po prostu założyć osobny temat w którym wklejałoby się tylko trailery z filmów i osobny na komentarze? Unikniemy tym samym dubli w tym temacie. nie pozdrawiam w łeb se strzel pozdrawiam
Opublikowano 25 grudnia 201311 l Wystarczy wyjąć głowę z dupy i nie dublować trailerów, które są dwa posty wyżej.
Opublikowano 25 grudnia 201311 l chłopaki mam zaje.bisty trailer - tom cruise wraca do s-f w wielkim stylu, padniecie na cyce:
Opublikowano 27 grudnia 201311 l no fajnie gdyby jeszcze ten film był dokończony, a nie trwał 30 minut i reżyser żebrał na kickstarterze o fundusze
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Robienie (pipi)owego filmu na siłe prawie nigdy się nie udaje. Lepiej znowu obejrzeć Black Dynamite.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l nie no ja bym to nawet obejrzał bo widać, że typek włożył w to trochę pracy i momentami wygląda ciekawie np. te sceny jak sprzedaje kopa nazistom. prawie jak 300 spartan.
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Udźwiękowienie też fajne. A główny bohater ma nawet typową facjatę hiroła (taki Daniel-san) z lat 80-tych. Obejrzałbym całość.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Nie wiedziałem, że można dostać wytrysku od oglądania zwiastuna filmowego.