Opublikowano 29 stycznia 201411 l przypominam, że w tym filmie żółwie nindża pochodzą z kosmosu :confused: “There was that quote saying that we’re making [the Ninja Turtles as] aliens. We’re not. It’s the ooze! It’s from the original source material. These are from the original writers, and I never went out to correct myself in the press. I do listen to the fans and I do want this to be authentic. I think they’re going to be really happy with this movie. When I see the digital stuff, the turtles look great.” Edytowane 29 stycznia 201411 l przez Timmy
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Czyli to nie żółwie nindża,prawdziwe wpadły do ścieków,potwierdzone info. Edycja.Użytkownik Teka oszukał wszystkich Edytowane 29 stycznia 201411 l przez pawciokratos
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Wpadly do sciekow i w jakies radioaktywne (pipi). Bardziej mnie ciekawi jak przedstawia przeszlosc Splintera.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Czytałem, że to radioaktywne guwno w które wpadły pochodzi jednak z kosmosu. Czyli żółwie nindża są hybrydą ludzi i kosmosu
Opublikowano 30 stycznia 201411 l te nowe żółwie są tragiczne, gdybym miał to za dzieciaka oglądać to bym się zwyczajnie bał te były całkiem spoko http://www.filmweb.pl/Wojownicze.Zolwie.Ninja#
Opublikowano 31 stycznia 201411 l te nowe żółwie są tragiczne, gdybym miał to za dzieciaka oglądać to bym się zwyczajnie bał te były całkiem spoko http://www.filmweb.pl/Wojownicze.Zolwie.Ninja# Zmiana designu to raczej ukłon w stronę sentymentalnej części widowni, czyli starych pryków wychowanych na kreskówce i filmach. Nie wyobrażam sobie, żebym chciał iść ewentualnie do kina, gdyby seting zostawili na poziomie filmu dla 10 latków. Nie patrzcie na to w kontekście wspomnień, tylko, tego czy oglądacie dzisiaj repertuar skierowany do waszych dzieci... Co do papki spadającej z kosmosu. Co za różnica jakiego pochodzenia jest ta breja? Dla sensu całej sytuacji wręcz lepiej, że coś spada z kosmosu (powiedzmy jakiś pojemnik z paliwem ze statku ALFa, więc nieziemska technologia a na taką nie ma bata, łykamy takie rzeczy) i trafia przypadkowo w cztery żółwie plus szczura, niż że po Nowym Jorku chłopaki z brygady wożą pod plandeką beczki z radioaktywną substancją, która doprowadza do takich mutacji (WTF? trzeba popić). tekuś to może być to, Family Guy w formie filmu fabularnego. CZEKAM!!! Edytowane 31 stycznia 201411 l przez Gość
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Animowane były spoko, ale... pragnę przypomnieć też te stare filmowe, co dla niektórych są "cooltowe". Wstydziłem się tego oglądać z tatem i chętnie przełączałem na powtórki Kevina. Dlaczego? Dlatego, że mając już 9 lat czułem, że stare filmowe żółwie ninja (zwłaszcza 23456...) są żenujące.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Kidnappa to czarodzej. Edytowane 31 stycznia 201411 l przez Shankor
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Animowane były spoko, ale... pragnę przypomnieć też te stare filmowe, co dla niektórych są "cooltowe". Wstydziłem się tego oglądać z tatem i chętnie przełączałem na powtórki Kevina. Dlaczego? Dlatego, że mając już 9 lat czułem, że stare filmowe żółwie ninja (zwłaszcza 23456...) są żenujące. Nadal bardzo dobre filmy, ale tylko pierwsze dwa, trzeci to jakiś żart.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Lex Luthor w Batman VS Superman (Dla mnie to jakaś kpina) Nie lubię typa, umie tylko grać cukerberga w każdym filmie. Snyder + Eisenberg, czuję w piętach, że będzie moc wrażeń.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Irons na Alfreda się nadaje. Ale ten Jesse ma być Luthorem? Wiem, że ma na karku 30-tke ale wciąż wygląda smarkato w porównaniu z Cavillem, a tym bardziej z Affleckiem. I gdzie tu wyrazistość postaci połączona z geniuszem i wyrachowaniem? I coś czuję, że na bank nie będzie łysy (przynajmniej na początku).
Opublikowano 31 stycznia 201411 l nie hejtujcie na zapas, skoro wybrali eisenberga, który wizualnie zupełnie nie pasuje na luthora to znaczy, że mają jakiś inny pomysł na tą postać, gość w końcu pokazał, że potrafi zagrać zadufanego w sobie, inteligentnego skur.wiela. to samo było z ledżerem w TDK, najpierw było, że nie da rady i co to w ogóle ma być a potem "dajta mu oscara"
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Mogli by w roli Lexa wstawić Olyphanta bardziej by pasował XD A poważnie to ciekawie sie zapowiada Affleck jako nietoperek, ciapciuś cherubinek jako Lex będzie epickie dzieło... Edytowane 31 stycznia 201411 l przez kudlaty88
Opublikowano 2 lutego 201411 l A Gal Gadot ma małe cycki. Oni chyba nie widzieli Wonder Woman w pełnej krasie, już bym wolał Adrianne Palicki.
Opublikowano 2 lutego 201411 l nie pamiętam filmu z bardziej kontrowersyjną obsadą. Przecież tutaj nikt nie pasuje do swojej roli. Zwłaszcza Zuckerberg tym bardziej na tle plotek, że miał być Phoenix