Skocz do zawartości

(Forza Motorsport) Liga Forumkowa

Jak wybieramy auto? 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wybieramy auto?

• co tydzień ankieta z 5 autami do wyboru
    • co tydzień wybiera auto jeden z uczestników według listy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 29,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I MIEJSCE      2:23,460 @Michał102   2 MIEJSCE     2.23,472 @Magik   3 MIEJSCE     2:25,392 @Bartg     Gratulacje dla całej trójki   

• No to lecimy    2.12.792    

• I MIEJSCE      2:12,792 @Magik   2 MIEJSCE     2:13,385 @Marcin_wawa   3 MIEJSCE     2:13,547 @Michał102   Gratulacje dla całej trójki        Jeśli kt

Opublikowano

1:45,754 A_Bogush

Mogli by dodać okienko z potwierdzeniem chęci kupna samochodu, bo to już kolejny raz gdy zamiast wypożyczyć to przypadkiem kupiłem :D Szkoda tylko, że nie od razu, a dopiero po przejechaniu z 40 okrążeń, tak to chociaż bym sobie PD nabił.

image.thumb.png.962d361298ebab5dd7895a2274186979.png

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał:

Owszem. Bo go zapisałeś w złej kolejności.

Poprawione 

Opublikowano
  • Autor

To bez znaczenia. Czas minął w niedzielę o 18.00. Nie poprawiam, nie dodaje, nic nie zmieniam po tym czasie. 4 tygodnie za nami a i tak tydzień w tydzień czyjegoś wyniku nie zapisuje. 

Opublikowano

Generalnie fajniej by było, jakbyśmy się umówili, że można używać opon wyścigowych, bo jeździ się po prostu lepiej, wszystkie te samochody bardziej lub mniej sportowe na seryjnych oponach to jest dramat. Ale wiadomo, każdy by musiał mieć dane auto na własność, więc niewykonalne. :nosacz2:

Opublikowano

Generalnie fajnie by było, jakby twórcy ogarnęli dupska i dali trochę możliwości. A nie, my tutaj musimy fotki wrzucać, pamiętać o poprawnej edycji posta, a PiPoLiNiO to wszystko liczyć i ogarniać. 

Opublikowano
  • Autor

Do tych którzy zaczynają czas od 0 i do tych którzy zamiast , dają :

Od teraz Waszych wyników też nie zapisuje, bo mi się nie chce co chwilę czegoś edytować. Jeśli podany wynik nie pasuje na kopiuj/wklej to go po prostu ignoruje.

Opublikowano

1:47,189 Mari4n

4a654987-7099-4d8e-a471-f1f4b8f4df85.thumb.png.cae8eb8fb6c5613726ac5c412d5f34b4.png

Chwilowo to będzie mój ostatni czas, bo w sobotę kończy mi się gamepass a nie zamierzam go na razie przedłużać. Jak wykupię, to znowu będę wrzucał czasy.

Opublikowano

1:43.895 Bartg 

Chyba najmniej przyjemne do jazdy auto do tej pory z absurdalnie słabymi do mocy hamulcami. 

b768badd-3d49-4cec-b05d-402f59322f7b.png

Opublikowano

Proponuje na przyszły tydzień jakies auto z klasy wyścigowych kompaktow turystycznych: Astra, Civic, Subaru Levorg, Hyundai Veloster, Audi Rs3.