PiPoLiNiO 743 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Aby tradycji stało się zadość, otwieram tamcik karciany. Jak się zapatrujecie na karciochy kobiet? Ktoś planuje grać nimi? Ja cisnę serie a, więc żadnej nie wpasuje do składu stety lub niestety... Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Ja nie kupuję, ale słyszałem głosy prosów, że beta była lekko średnia. Poza tym karty kobiet będą bankowo OP. Wiele z kart ofensywnych kobiet ma 5 na 5. Z tą grą jest z jak umową o pracę, przychodzisz i musisz napierdalać bo zadania, bo zetony wymiany, bo dywizje i nagrody, do tego Fiut champion. Crossplay od razu bym wyłączył bo pc to patola, tzn. są uczciwi gracze, ale są też nieuczciwi i grasz na bota, a to jest wkurw. Na PC boty grają im też squad battles. Długość połowy w squad battles skrócona do 4 minut, moim zdaniem powinni to skrócić do 2 lub maks 3. Podobno opcje treningu rozbudowali na arenie. To było w straszych wersjach, ale usunęli to bo niby mało osób korzystało. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi