Skocz do zawartości

PSX Extreme 314

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jest szansa, że PSX będzie wydawany wiecznie. Jak już autorom nie będzie się chciało pisać, a redakcji składać, to zrobi to A.I. Wystarczy, że przeanalizuje wszystkie numery i voila. Roger pomyśl tam o tym.

• Haha 2
Opublikowano

Tekst o Unity - liczyłem na coś przyjemnego do czytania, ale tekst chaotyczny i rozwleczony - co chwila cofamy się i czytamy o mękach i wersji 1.0, a potem szybko sukces i pyk akapit o Riccitiello, pora na CS-a.

Cóź - no nie pisał tego klasyczny Z(red.), więc wiele można wybaczyć ;)

Opublikowano

Również pusto. Gazetki na październik można było dawniej dorwać w połowie września, a teraz przypadnie to na listopad. Takie prawie półtoramiesięczne przesunięcie względem tego, co było kiedyś. Kiedyś to było..

Opublikowano (edytowane)

Spodziewajcie się komunikatu, że kolejna drukarnia padła czy coś albo alkon za coś nie zapłacił, u mnie też pusto ale jeszcze półtora numeru do przeczytania, chociaż jak zapłaciłem za produkt z góry to dobrze by go miało mieć w widełkach wysyłkowo +/- te 4, no niech będzie już nawet 7 dni od wydania w domu, także do piątku raczej dojdzie. Dojdzie?

Edytowane przez mitra
Opublikowano
W dniu 30.10.2023 o 13:59, Bartg napisał:

image.thumb.png.df99f5256b73fea448a3fb41a3364c65.png

:kekw:

Co zabawne, tylko ten screen ma podpis: "projekty zwiedzanych lokacji wyglądają fenomenalnie".

Przecież babole (te widoczne nawet bez znajomości gier w ogóle) to przechodzą w druku notorycznie. Wystarczy przeczytać, ale po co czytać. Chyba autor sprawdził, nie ? Nie ?

Żeby daleko nie szukać, to wystarczy spojrzeć do tzw. liczb numeru (dział: co nowego) w numerach 313 czy 311. Czy tam w ogóle jest jeszcze ktoś na stanowisku korektor ? Patrzę do stopki: nie. 

Opublikowano

Primo - przed weekendem dotarł do mnie numer z Extreme Plusem, z tym że on jest wysyłany w kartonie i priorytetem :cool2: Polecam wspierać stówką, gazetka będzie zawsze o czasie :)

Z trochę innej beczki - link do artykułu jak wiele prasy się wysypało w ostatnim czasie (https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/koniec-prasa-zamkniete-tytuly-forum-pixel-auto-moto-auto-swiat-naj-men-s-health-claudia)

Auto Świat wyleciał całkiem, Przegląd Sportowy jest wydawany 2 razy w tygodniu. Po lekturze tego artykułu mam mieszankę podziwu i niedowierzania że Szmatławiec dalej ciągnie!

Opublikowano

Dlatego też pozostaną tylko (dwu)miesięczniki, albo kwartalniki. Mnie zastanawia, że pisma moto jak EVO, Classicauto, Automobilista, czy GP/F1 Racing, które też swoje kosztują, nadal są na rynku i nie zamierzają zniknąć. W kraju, w którym nawet Auto Świat nie zdołał się utrzymać..

Opublikowano (edytowane)

Być może łatwiej, paradoksalnie, przetrwać bardziej niszowym, specjalistycznym czasopismom, które publikują treści, które trudno znaleźć w internecie. Mają mniej czytelników, ale za to takich, którzy są dość wierni danemu tytułowi. Artykułów o sporcie czy powierzchownych testów samochodów jest w necie na pęczki, więc stąd taki, a nie innym los "PS" czy auto świata. 

Przegląd Sportowy zresztą niech zdycha, życzę im tego od kiedy przejęli Tempo (krakowska gazeta sportowa), i połączyli w jeden tytuł, który szybko stał się takim sportowym brukowcem, ze zdjęciami na cała stronę i głupimi artykułami o niczym

Edytowane przez snejk04
Opublikowano

Najnowszy nr dziś dotarł do skrzynki. 

PS Faktycznie farba drukarska śmierdzi strasznie i niezbyt miło... Tak bardzo, że żona kazała mi wywietrzyć szmatlawca na balkonie...

Pzdr 

• Haha 3