Skocz do zawartości

PSX Extreme 314

Featured Replies

Opublikowano

Majk chyba ciężko schorowany, więc można mu wybaczyć, bo pewnie na mocnych lekach.

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 24,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy tego chcecie, czy nie - jestem. I najpierw apel do osób decyzyjnych: proszę o unikanie premier numeru w piątki. Zdarza się, że kolporter ma opóźnienia i wtedy trzeba czekać do poniedziałku, a

• To nie jest takie hop siup  Okładkę nie projektowało nawet Sony, a bezpośrednio Marvel - nie mogliśmy tu wiele zrobić. Niebieskie tło jest dlatego, że Marvel uznał, że te czerwone jest ich własnością

• Słuchajcie czy z tym numerem faktycznie jest coś nie tak w kwestii "zapachu"? Doszedł do mnie taki mail, dość niepokojący   Witam, Prenumeruję Państwa magazyn od dłuższego czasu. Wczoraj otrzymał

Opublikowano

No to jest szansa, że PSX będzie wydawany wiecznie. Jak już autorom nie będzie się chciało pisać, a redakcji składać, to zrobi to A.I. Wystarczy, że przeanalizuje wszystkie numery i voila. Roger pomyśl tam o tym.

Opublikowano

Czyli jednak jest ten nowy. Myślałem że tylko zmiana ksywki, bo ten szablon wygląda tak samo.

Opublikowano

Już jest jedno A.I. na ppe o nazwie iza łęcka :niki:

Opublikowano

Tekst o Unity - liczyłem na coś przyjemnego do czytania, ale tekst chaotyczny i rozwleczony - co chwila cofamy się i czytamy o mękach i wersji 1.0, a potem szybko sukces i pyk akapit o Riccitiello, pora na CS-a.

Cóź - no nie pisał tego klasyczny Z(red.), więc wiele można wybaczyć ;)

Opublikowano

W tym numerze wysyp recenzji. Do tego stopnia, że retrorecenzja została przesunięta z idealnego środka troszkę dalej. Moje OCD nie jest zadowolone.

Opublikowano

U mnie niestety pusto… wiem że to wina poczty, mam jeszcze cd-a do przeczytania. 

Opublikowano

Niestety, po grubszych kartkach w NG, CDA i EVO (zmienili papier od obecnego numeru), ten w PSX, choć miły w dotyku jest cienki jak barszcz.

Opublikowano

U mnie również pusto. Dwa poprzednie miesiące prenumerata w tygodbiu wysyłki, tym razem nie wyszło.

Opublikowano

Również pusto. Gazetki na październik można było dawniej dorwać w połowie września, a teraz przypadnie to na listopad. Takie prawie półtoramiesięczne przesunięcie względem tego, co było kiedyś. Kiedyś to było..

Opublikowano

Spodziewajcie się komunikatu, że kolejna drukarnia padła czy coś albo alkon za coś nie zapłacił, u mnie też pusto ale jeszcze półtora numeru do przeczytania, chociaż jak zapłaciłem za produkt z góry to dobrze by go miało mieć w widełkach wysyłkowo +/- te 4, no niech będzie już nawet 7 dni od wydania w domu, także do piątku raczej dojdzie. Dojdzie?

Edytowane przez mitra

Opublikowano
W dniu 30.10.2023 o 13:59, Bartg napisał:

image.thumb.png.df99f5256b73fea448a3fb41a3364c65.png

:kekw:

Co zabawne, tylko ten screen ma podpis: "projekty zwiedzanych lokacji wyglądają fenomenalnie".

Przecież babole (te widoczne nawet bez znajomości gier w ogóle) to przechodzą w druku notorycznie. Wystarczy przeczytać, ale po co czytać. Chyba autor sprawdził, nie ? Nie ?

Żeby daleko nie szukać, to wystarczy spojrzeć do tzw. liczb numeru (dział: co nowego) w numerach 313 czy 311. Czy tam w ogóle jest jeszcze ktoś na stanowisku korektor ? Patrzę do stopki: nie. 

Opublikowano

Primo - przed weekendem dotarł do mnie numer z Extreme Plusem, z tym że on jest wysyłany w kartonie i priorytetem :cool2: Polecam wspierać stówką, gazetka będzie zawsze o czasie :)

Z trochę innej beczki - link do artykułu jak wiele prasy się wysypało w ostatnim czasie (https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/koniec-prasa-zamkniete-tytuly-forum-pixel-auto-moto-auto-swiat-naj-men-s-health-claudia)

Auto Świat wyleciał całkiem, Przegląd Sportowy jest wydawany 2 razy w tygodniu. Po lekturze tego artykułu mam mieszankę podziwu i niedowierzania że Szmatławiec dalej ciągnie!

Opublikowano

Dlatego też pozostaną tylko (dwu)miesięczniki, albo kwartalniki. Mnie zastanawia, że pisma moto jak EVO, Classicauto, Automobilista, czy GP/F1 Racing, które też swoje kosztują, nadal są na rynku i nie zamierzają zniknąć. W kraju, w którym nawet Auto Świat nie zdołał się utrzymać..

Opublikowano

Być może łatwiej, paradoksalnie, przetrwać bardziej niszowym, specjalistycznym czasopismom, które publikują treści, które trudno znaleźć w internecie. Mają mniej czytelników, ale za to takich, którzy są dość wierni danemu tytułowi. Artykułów o sporcie czy powierzchownych testów samochodów jest w necie na pęczki, więc stąd taki, a nie innym los "PS" czy auto świata. 

Przegląd Sportowy zresztą niech zdycha, życzę im tego od kiedy przejęli Tempo (krakowska gazeta sportowa), i połączyli w jeden tytuł, który szybko stał się takim sportowym brukowcem, ze zdjęciami na cała stronę i głupimi artykułami o niczym

Edytowane przez snejk04

Opublikowano

Najnowszy nr dziś dotarł do skrzynki. 

PS Faktycznie farba drukarska śmierdzi strasznie i niezbyt miło... Tak bardzo, że żona kazała mi wywietrzyć szmatlawca na balkonie...

Pzdr 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 godziny temu, Winopijca napisał:

Najnowszy nr dziś dotarł do skrzynki. 

PS Faktycznie farba drukarska śmierdzi strasznie i niezbyt miło... Tak bardzo, że żona kazała mi wywietrzyć szmatlawca na balkonie...

Pzdr

Ja się aż parę razy zaciągnąłem, mi podpasowal nowy zapaszek.

Anyway, gazetka kupiona, ostatni numer kupiony prawie rok temu. Skusiły mnie tytuły retro i felietonów więc zabieram się zaraz za czytanie.

P_20231102_125727.jpg

A i Roger we wstepniczku przypomniał mi o jednej rzeczy 

P_20231102_125746.jpg

Do dzisiaj nie mogę sie wytłumaczyć znajomym dlaczego u mnie na ścianie wisiało dwoch facetów, którzy stykali się przyrodzeniem w styczniu:

Screenshot_20231102-203907_ASUS_Launcher.jpg

Ale plus byl taki że paru z nich obejrzało dbz pierwszy raz w życiu, bo ciekawość była od nich silniejsza.

Edytowane przez oFi