aux 3 784 Opublikowano 23 października 2023 Opublikowano 23 października 2023 O kuchwa... Je.bać Marvela!!! 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 23 października 2023 Opublikowano 23 października 2023 W ogóle jaki kurva wielki ten napis Spoderman z logiem Marvel sobie zażyczyli Poza stronę przecież to zaraz wyjdzie. Yebane bezguścia, oryginalna okładka milion razy lepsza. 1 Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 Ciekawi mnie co będzie tym razem pierwsze w tym numerze w sobotę- prenumerata czytelnikow czy recenzja Kmiota? 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 Na szczęście TO TYLKO okładka. Już kiedyś był felieton okładkowy, więc to nie jest jakaś sensacja, że wydawcy gier narzucają wytyczne swojej grafiki na front, bo skoro się reklamują, to chcą, żeby było po ichniemu. Dziwne jednak, że ich reklama jest ważniejsza od loga pisma ją publikującego - bo na to wyszło. Muszę jednak przyznać, że pierwotny koncept był zacny, w czysto estetycznym znaczeniu, bo teraz spis tematów obok lewego pająka pasuje jak pięść do nosa (i dziwię się, że na to Marvel poszedł). Ale za to zajumaliście ich czerwony na iksa w logo, ghe, ghe. A propos kolorów: Roger, mam nadzieję, że hyde parki już będą po ludzku, czyli czarne na białym, bo jak nie, to się pochlastam i krwawe plamki będę miał nie tylko na felietonie z Larą. Spoiler Joke Natomiast kolego M7: wyciągaj te pliki od Rogera i produkuj alternatywne wersje okładek, bo dla niektórych to sprawa PRIORYTETOWA. Se drukną i nakleją. Może parę groszy Ci wpadnie nawet. Cytuj
A_Bogush 392 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 Co tu się odjaniepawliło, myślałem, że to tylko domena Januszexów. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 6 godzin temu, macGyver napisał: A propos kolorów: Roger, mam nadzieję, że hyde parki już będą po ludzku, czyli czarne na białym No te ostatnie to takie ściśnięte były że się nie dziwię, jak Chmielarz z lupą czyta. mniej, a czytelniej bym prosił. w ogóle jakieś zmiany by się przydały w layoucie. Ten hyde park od lat wygląda tak samo: lewą strona wpisy, prawa 3 mini artykuły. W tym felietonik anonima. Kto to jest to uja i czemu nie może już się ujawnić Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 (edytowane) 25 minut temu, grzybiarz napisał: Kto to jest to uja i czemu nie może już się ujawnić Jak dla mnie Anonim może nim zostać, czyli anonimem. W ten sposób możesz sobie wyobrazić, że to jest np. Ściera. Albo Daniel (O)Bajtek. Albo Elon Musk. Wyobraź sobie na przykład, że pokazujesz komuś ten felietonik i mówisz mu: - Do Szmatławca pisuje nawet Jarosław Kaczyński. - Kitujesz ! Poka ! (pokazujesz) - Ale tu nie jest napisane, że to Kaczor ! - A skąd wiesz, że nie ?! Edytowane 24 października 2023 przez macGyver 2 Cytuj
Grześ 393 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Czy tylko ja mam problem z pobraniem pdfa? Cytuj
łom 1 989 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 12 minut temu, Grzes58 napisał: Czy tylko ja mam problem z pobraniem pdfa? Mi pobrało tylko przez parę sekund najpierw mieliło. Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Okładka to świetny case. Dzięki @Roger widać na porównaniu że: - Marvel ma małego, bo wymaga by napis "Spider-Man 2" był większy niż cokolwiek innego na okładce - Marvel myśli że ma monopol na kolor czerwony (komuniści?) - dodane "C"opyright na okładce, logo PS Studios i Insomniaca. Po co? Przecież to nie okładka gry, tylko magazynu. - w dolnym 15% strony Marvel ma wyłączność, co skutkuje komicznym przesunięciem kodu kreskowego w kompletnie niepasujące miejsce. Cud że się zgodzili by był na okładce! Założę się że Roger musiał cytować im polskie prawo prasowe że MUSI BYĆ bo pewnie i to chcieli usunąć Ach ci prawnicy i marketingowcy. Brzydziej, mniej składnie, ale po ichniemu. Eh. Cytuj
PiotrekP 1 815 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Ważne że hajsy się zgadzają za najważniejsze miejsce reklamowe w piśmie Chyba, że nie, to sorry. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Oby tylko nie dali promocji na tę okładkę tylko dostali należycie dobry hajs (większy niż ten co przedstawiali jakiś czas temu). Cytuj
number_nine 1 334 Opublikowano 26 października 2023 Opublikowano 26 października 2023 13 godzin temu, Eskimos napisał: Okładka to świetny case. Dzięki @Roger widać na porównaniu że: - Marvel ma małego, bo wymaga by napis "Spider-Man 2" był większy niż cokolwiek innego na okładce - Marvel myśli że ma monopol na kolor czerwony (komuniści?) - dodane "C"opyright na okładce, logo PS Studios i Insomniaca. Po co? Przecież to nie okładka gry, tylko magazynu. - w dolnym 15% strony Marvel ma wyłączność, co skutkuje komicznym przesunięciem kodu kreskowego w kompletnie niepasujące miejsce. Cud że się zgodzili by był na okładce! Założę się że Roger musiał cytować im polskie prawo prasowe że MUSI BYĆ bo pewnie i to chcieli usunąć Ach ci prawnicy i marketingowcy. Brzydziej, mniej składnie, ale po ichniemu. Eh. Firma płaci za powierzchnie reklamową i chce być na niej dobrze widoczna, no szok po prostu. Żyjemy w czasach, gdzie prywatne przedsiębiorstwa próbują zastrzec pojedyncze słowa XD a wy przeżywacie, że napis Spider Man jest większy od psx extreme Cytuj
snejk04 417 Opublikowano 26 października 2023 Opublikowano 26 października 2023 (edytowane) W obecnej sytuacji na rynku prasowym, to raczej lepiej się cieszyć, że są chętni na zapłacenie za okładkę, niż narzekać że jest kiczowata. Na "artystyczne"/minimalistyczne okładki to może mógł sobie pozwolić Ściera 20 lat temu, gdy na okładce ze spidermanem nie było nawet tytułu gry Edytowane 26 października 2023 przez snejk04 1 2 Cytuj
Atherius 36 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Brak prenumeraty w skrzynce, ale to już standard i tym razem ja się wycwaniłem, bo nie przeczytałem do końca zeszłego numeru, więc nadal mam co czytać. 3 Cytuj
PiotrekP 1 815 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 Prenumerata wysłana przedwczoraj i chciałbyś ją dziś mieć? No bądźmy poważni Cytuj
milupl 621 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 W kiosku jak coś nie było problemu z zakupem. Było ok. 8 sztuk. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 (edytowane) Nabyłem. Tradycyjnie: sugestie unikania białego tekstu na czarnym tle zostały olane. Layout po staremu. Wołanie w puszczy. Przed odłożeniem na stos przeczytałem tylko końcowy felieton Rogera: o seks aferze z Gonciarzem i innymi yotuberami. Wkrótce u Mazurka z RMF jako ekspert pojawił się człowiek warga, ten co był na 25 urodzinach PE. On też opublikował swój film o aferzystach z nastolatkami. No i wyszło za chwilę, jakie to "zabawne" filmiki kręcił. Żenada i patologia. Edytowane 27 października 2023 przez macGyver Cytuj
Atherius 36 Opublikowano 27 października 2023 Opublikowano 27 października 2023 2 godziny temu, milupl napisał: W kiosku jak coś nie było problemu z zakupem. Było ok. 8 sztuk. Ostatnio też chyba tak wysłali i ludzie mieli w skrzyniach. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 15 godzin temu, Atherius napisał: Brak prenumeraty w skrzynce, ale to już standard i tym razem ja się wycwaniłem, bo nie przeczytałem do końca zeszłego numeru, więc nadal mam co czytać. Ja mam jeszcz nie odpakowane #313, jestem w połowie #312 więc nawet zapomniałem i nie zauważyłem, że nowy nie doszedł. Jeden z niewielu razy gdzie nie narzekam, że numer nie doszedł Cytuj
Atherius 36 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 To ich załatwiliśmy, taktycznie. Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 3 salony Relay i nie było Cytuj
Mari4n 443 Opublikowano 29 października 2023 Opublikowano 29 października 2023 Tam gdzie zwykle kupuję, czyli w Trafice, były trzy sztuki. Plus dwie sztuki poprzedniego numeru, bo wpadłem zaraz po otwarciu i nie zdążyli jeszcze wymienić na nowy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 491 Opublikowano 30 października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 października 2023 13 1 Cytuj
Atherius 36 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 A co jeśli wszystkie artykuły i recki pisane są przez AI i ich autorzy tak naprawdę nie istnieją? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi