Kmiot 13 546 Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 No właśnie, zbaczamy na niebezpieczny kurs z cyklu "jak robi się naprawdę gorąco, to można wziąć z dupy do ust". Zaraz się okaże, że jak gra jest zepsuta, to można na Easy. Wymówi, wymówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 No dobra, a można grać w Wiedźmina bez czytania książek, bo ja grałem tak i tak, i co teraz. Nie wiem jak to zaklasyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 W Wiedźmina to najważniejsze, żeby z polskim dubbingiem. Ponoć byli tacy, co grali z angielskim, ale czy możemy w takim razie ich w ogóle nazywać Polakami i tolerować na polskim forum Graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) To była bluberzyca, bo gra o tron, czy coś takiego. Mnie interesuje, co też zrobić z użytkownikiem Figuś, który zaczął trylogię ME w takiej kolejności 2-3-1. Jak z takimi rozmawiać, i czy w ogóle warto próbować. Edytowane 5 Listopada 2023 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 A, właśnie - prawdziwy gracz Roku Pańskiego 2023 musi wiedzieć, na jakich ustawieniach należy grać - klatki, rozdzielczość, FSR, DLSS, JP, HWDP, filtracja, aberracja, masturbacja. Jak gra z mlekiem na ekranie, to jest pierdolonym lamusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Dodać trzeba jeszcze tych co grają z Motion Blurem xD Jezu widłami bym zakatowal śmieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 W ogóle granie po swojemu xddddddddd Dobrze, że istnieje internet i można takich zwyrodnialców piętnować, wyśmiewać, szkalować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Warto dodać, że archetypem prawdziwego gracza jest użytkownik Schranz1985, polecam się wzorować na nim: Cytat Fajnie że ktoś to napisał. Gra staje się bardzo przewidywalna i nudnawa pod koniec. Xenomorfy z wentylatora i tniesz tym ostrzem a jesteś takim op rambo że o klimacie survivalu nie może być mowy. Wszyscy się d(pipi)ja do uników w TCP ale jak tu boss ma 2 ataki, gdzie tylko strefujesz lewo prawo a apteczki i ammo lecą z nieba co by ci niczego nie zabrakło to jest wspaniale goty i w ogóle gra generacji. Oryginalny DS na tamte czasy był wybitny i świeży ale giereczki poszły do przodu. Dziś to tylko dobry remake i dobra gra . Kiedyś wbiłem platynę, dziś mi się absolutnie nie chciało grać 2 raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 @Kmiot weź tam dodaj podpunkt, że absolutnie nie wolno grać na innym typie telewizora, niż OLED, jak tam Creatinfreak wcześniej zauważył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 A są jacyś zwyrodnialcy co graja na Switchu eLCeDe? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Słyszałem, że istnieją takie ancymony, które przeszły NieR Automata raz i twierdzili, że ukończyli grę xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Alan w Sobote o 13 przy colce zero? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 21 minut temu, _Red_ napisał: Słyszałem, że istnieją takie ancymony, które przeszły NieR Automata raz i twierdzili, że ukończyli grę xddd Były napisy? Były Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 3 godziny temu, Bartolinsky napisał: Dodać trzeba jeszcze tych co grają z Motion Blurem xD Jezu widłami bym zakatowal śmieci i tych co mają cały ekran zawalony hudem. od razu przypominają mi się zdjęcia Wieśka i 3/4 ekranu nasrane klawiszologią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 To wina twórców a nie prostych poczciwych zagrajmerów Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Co z chorymi psychicznie aczikowco/trofikowcami. Jaka terapia, jakie dokładnie dawki leków, bo wiecie, oni myślą, że to jest ważne, że zdobyli dzbanek, i będą sobie wmawiać, że szukają na mapie gówien(z jutubkiem), bo sprawia im to frajdę. To nie ma nic wspólnego z zaburzeniami kompulsywno-obsesyjnymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Słyszałem, że istnieją takie ancymony, które przeszły NieR Automata raz i twierdzili, że ukończyli grę xddd No teraz się bardzo zdenerowałem. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 I jeszcze myślą że ktoś wchodzi na ich profil i sobie mówi - o kurwa patrzcie jaki kozak! Ma calaka w Pizdeste! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Tych się omija, mają smutne życie i nic więcej poza dzbankami/osiągnięciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Jeszcze jak gra dobra to można, ale jest grupa, która calakuje hity z PSN z platyną w 5 minut i płacą za to xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 "zajebisty początek, platyna wleci jak złoto", "ja bawiłem się świetnie nawet platynę wbiłem". Jakby to kurwa kogokolwiek obchodziło i miało jakiekolwiek znaczenie xd A co z tymi którzy bardziej wspierają InPost niż branżę? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 "... i BAWIE sie doskonale" xD. 30 i 40 letnie dorosle chlopy BAWIA sie gierkami dla dzieci. Zawsze smieszy. Gorsi sa juz tylko ci co skladaja lego w tym wieku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 15 minut temu, drozdu7 napisał: A co z tymi którzy bardziej wspierają InPost niż branżę? No oczywiście, że gier nie można przejść w 2-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 50 minut temu, Mejm napisał: "... i BAWIE sie doskonale" xD. 30 i 40 letnie dorosle chlopy BAWIA sie gierkami dla dzieci. Zawsze smieszy. Gorsi sa juz tylko ci co skladaja lego w tym wieku. A czym są gry, jeśli nie rozrywką i zabawką? Co powinien napisać taki 40-letni zagrajmer, "wyśmienicie kontempluję owy tytuł"? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 43 minuty temu, balon napisał: No oczywiście, że gier nie można przejść w 2-3 dni. Chwaliposty o sprzedaży gier na OLX po przejściu powinny być zabronione. To jest ta sama grupa, co nie kupuje gier, bo nie mają pudełka, tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi