Skocz do zawartości

Jak należy grać w gry (by nie wystawić się na śmieszność).

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, zbaczamy na niebezpieczny kurs z cyklu "jak robi się naprawdę gorąco, to można wziąć z dupy do ust".

clerks-clerks2.gif

Zaraz się okaże, że jak gra jest zepsuta, to można na Easy.

Wymówi, wymówki.

• Haha 2
Opublikowano

W Wiedźmina to najważniejsze, żeby z polskim dubbingiem.

Ponoć byli tacy, co grali z angielskim, ale czy możemy w takim razie ich w ogóle nazywać Polakami i tolerować na polskim forum Graczy?

zaraza-wied%C5%BAmin.gif

Opublikowano (edytowane)

To była bluberzyca, bo gra o tron, czy coś takiego. Mnie interesuje, co też zrobić z użytkownikiem Figuś, który zaczął trylogię ME w takiej kolejności 2-3-1. Jak z takimi rozmawiać, i czy w ogóle warto próbować.

Edytowane przez SlimShady
Opublikowano

A, właśnie - prawdziwy gracz Roku Pańskiego 2023 musi wiedzieć, na jakich ustawieniach należy grać - klatki, rozdzielczość, FSR, DLSS, JP, HWDP, filtracja, aberracja, masturbacja. Jak gra z mlekiem na ekranie, to jest pierdolonym lamusem.

Opublikowano

W ogóle granie po swojemu xddddddddd Dobrze, że istnieje internet i można takich zwyrodnialców piętnować, wyśmiewać, szkalować.

Opublikowano

Warto dodać, że archetypem prawdziwego gracza jest użytkownik Schranz1985, polecam się wzorować na nim:

Cytat

Fajnie że ktoś to napisał.
Gra staje się bardzo przewidywalna i nudnawa pod koniec.
Xenomorfy z wentylatora i tniesz tym ostrzem a jesteś takim op rambo że o klimacie survivalu nie może być mowy.
Wszyscy się d(pipi)ja do uników w TCP ale jak tu boss ma 2 ataki, gdzie tylko strefujesz lewo prawo a apteczki i ammo lecą z nieba co by ci niczego nie zabrakło to jest wspaniale goty i w ogóle gra generacji.
Oryginalny DS na tamte czasy był wybitny i świeży ale giereczki poszły do przodu.
Dziś to tylko dobry remake i dobra gra .
Kiedyś wbiłem platynę, dziś mi się absolutnie nie chciało grać 2 raz.

Opublikowano
21 minut temu, _Red_ napisał:

Słyszałem, że istnieją takie ancymony, które przeszły NieR Automata raz i twierdzili, że ukończyli grę xddd

Były napisy? Były :sapek:

Opublikowano
3 godziny temu, Bartolinsky napisał:

Dodać trzeba jeszcze tych co grają z Motion Blurem xD Jezu widłami bym zakatowal śmieci :usmiech:

i tych co mają cały ekran zawalony hudem. od razu przypominają mi się zdjęcia Wieśka i 3/4 ekranu nasrane klawiszologią :bad:

• This 1
Opublikowano

Co z chorymi psychicznie aczikowco/trofikowcami. Jaka terapia, jakie dokładnie dawki leków, bo wiecie, oni myślą, że to jest ważne, że zdobyli dzbanek, i będą sobie wmawiać, że szukają na mapie gówien(z jutubkiem), bo sprawia im to frajdę. To nie ma nic wspólnego z zaburzeniami kompulsywno-obsesyjnymi.

• This 1
Opublikowano
1 godzinę temu, _Red_ napisał:

Słyszałem, że istnieją takie ancymony, które przeszły NieR Automata raz i twierdzili, że ukończyli grę xddd

No teraz się bardzo zdenerowałem. 

Spoiler

:yeti:

Opublikowano

"zajebisty początek, platyna wleci jak złoto", "ja bawiłem się świetnie nawet platynę wbiłem". Jakby to kurwa kogokolwiek obchodziło i miało jakiekolwiek znaczenie xd

A co z tymi którzy bardziej wspierają InPost niż branżę?

• Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano

"... i BAWIE sie doskonale" xD. 30 i 40 letnie dorosle chlopy BAWIA sie gierkami dla dzieci. Zawsze smieszy. Gorsi sa juz tylko ci co skladaja lego w tym wieku.

• Haha 1
  • This 1
Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał:

A co z tymi którzy bardziej wspierają InPost niż branżę?

No oczywiście, że gier nie można przejść w 2-3 dni. 

Opublikowano
50 minut temu, Mejm napisał:

"... i BAWIE sie doskonale" xD. 30 i 40 letnie dorosle chlopy BAWIA sie gierkami dla dzieci. Zawsze smieszy. Gorsi sa juz tylko ci co skladaja lego w tym wieku.

A czym są gry, jeśli nie rozrywką i zabawką? Co powinien napisać taki 40-letni zagrajmer, "wyśmienicie kontempluję owy tytuł"? 

Opublikowano
43 minuty temu, balon napisał:

No oczywiście, że gier nie można przejść w 2-3 dni. 

Chwaliposty o sprzedaży gier na OLX po przejściu powinny być zabronione. To jest ta sama grupa, co nie kupuje gier, bo nie mają pudełka, tylko gorzej.