Skocz do zawartości

Forza Motorsport: Liga Forum PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Jak za frywolna dupka, to twardszy przód - miększy tył;)

1;47,984 Magik

20240104_174455.jpg

Edytowane przez Magik

• Odpowiedzi 641
  • Wyświetleń 47,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym etapie kończymy II serię i zawieszamy rywalizację. Prawie wyczerpaliśmy listę torów, a po 5 miesiącach rywalizacji wypaliła się też frekwencja, więc będzie trzeba pomyśleć o reaktywacji za parę

• 0:54,582 Szymek sprawdzam    Z ciekawosci to obecnie jest pierwszy czas tym samochodem na świecie. 

• Gratulacje dla: 1. @Magik  2. @Marcin_wawa  3. @Aleks    Pierwszy post zaktualizowany o ostateczne wyniki za VII tydzień rywalizacji oraz warunki dla VIII tygodnia. Klasyfikac

Opublikowano
4 minutes ago, Marcin_wawa said:

1:48 to chyba jakaś klątwa :rayos:

Ja leciałem na jakieś 1:48.9xx,  i na ostatnim zakręcie zjebałem hamowanie i przewaga spadła z 0.5xx na 0.2xx...

Opublikowano

Ja nie zliczę ile razy miałbym 1:47.8xx ale za bardzo się podniecam i ostatnim sektorze psuję każdy zakręt o 0,1 albo i lepiej...

Opublikowano
  • Autor

Na wszelki wypadek wrzucam mój czas ślimaka podtopionego w melasie, bo może być jutro ciężko z czasem na poprawki.

1:52,112 SnoD

6ae0e54a-e6c6-4e3a-b279-c7d59858845d.thumb.png.02281938158e127fa10dfa032c76e0ee.png

Opublikowano
  • Autor

Nowe wyzwanie:

Tor: Silverstone Międzynarodowy

Auto: 2017 Aston Martin #7 (833 R)

Jutro wszystko podliczę :)

Opublikowano

Ale gówno ten Aston Martin, tak chujowy, że nawet nikt poważny nie zrobił do niego tuningu, bo nikt tym online nie gra :reggie:

Pierwszy i ostatni czas, zero trakcji, a z włączona jeszcze gorzej. 

1:04.076 Bartg

09e60855-2f3b-4c48-8be6-041d006cd6f6.png

Opublikowano

Zszedłem poniżej 1:04 ale  byłoby dużo lepiej to żem z podniecenia z jedynki na trójkę wbił za szybko na koniec. Mydło jak chuj te auto, ale idzie przywyknąć. Oczywiście z kontrola trakcji, bo bez to niegrywalne dla mnie.

Opublikowano
  • Autor

Jest ograniczona możliwość wyboru aut GT, bo wiele jest w DLC, a nie w podstawce.