Pianista911 13 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Rzeczywiście, trochę mi się przeciągnęło wyjście z domu i nie zdążyłem wrzucić, ale już trudno, następnym razem przypilnuję. I tak o wiele lepszy nie był - jakoś mi ta Mazda nie siadła Z Lambo muszę pobawić się z siłą docisku tyłu i dyfrem, żeby opanować utratę trakcji po zdjęciu gazu. No i skrzynię ustawić pod tor. Może się ze 1,5-2s urwie. 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 11 marca Autor Opublikowano 11 marca Dodaj sobie kolegów z tematu do znajomych, będzie Ci łatwiej 1 Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca W końcu jakaś konfiguracja dla mnie. Tym razem nie odpuszczę. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 11 marca Autor Opublikowano 11 marca Będzie więcej takich bo widzę, że takie typowo wyścigowe auta to właśnie w klasie R+, nawet fajne bolidy są. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 12 marca Autor Opublikowano 12 marca 1:50,869 SnoD @Magik wgrałem sobie tuning na którym jeździsz, ale wróciłem do stockowego, bo auto wtedy bardzo łatwo traci przyczepność, więc tym bardziej propsy za Twój aktualny wynik Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Muszę sprawdzić, bo na stocku nie jeździłem. Po prostu sciągnąłem pierwszy dostępny tuning bez upgradów i zrobiłem czas, więc nie mam porównania Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 12 marca Autor Opublikowano 12 marca No to radzę sprawdzić, bo wywaliłem go po paru zakrętach 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Widzę, że grunt to wejść dobrze w pierwszy zakręt. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 13 marca Autor Opublikowano 13 marca Pierwszy i później ten z "mijanką" na który wylatujesz z pełną prędkością po pierwszej długiej prostej Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 3 minuty temu, SnoD napisał: Pierwszy i później ten z "mijanką" na który wylatujesz z pełną prędkością po pierwszej długiej prostej Puścić gaz. Zbić na czwórkę i przepłynąć Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 13 marca Autor Opublikowano 13 marca Dopiero środa, a frekwencja już jest przyzwoita 1 Cytuj
Pianista911 13 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca (edytowane) Dla tych używających manualnej skrzyni - przestawcie sobie na manual ze sprzęgłem. To jest znany glitch w tej Forzie, gdzie jeśli auto posiada skrzynię wyścigową (a te klasy GT3, czyli to Lambo też, taką mają), można używać MC bez wciskania na kontrolerze sprzęgła - i jest to o dobre kilka milisekund szybsze niż zwykły manual. Edytowane 13 marca przez Pianista911 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 14 marca Autor Opublikowano 14 marca Myślę, że teraz trochę pojeździmy w klasie R bo jest naprawdę spory wybór aut wyścigowych. 1 Cytuj
Pianista911 13 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Zszedłem wczoraj po 20 kółkach do ~1:48.5, zadowolony wchodzę na wyniki sobie podbić ego, a tam 6. miejsce, ech 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 14 marca Autor Opublikowano 14 marca 13 minut temu, Pianista911 napisał: Zszedłem wczoraj po 20 kółkach do ~1:48.5, zadowolony wchodzę na wyniki sobie podbić ego, a tam 6. miejsce, ech Nie chcę Cię straszyć, ale ogólnie rzecz biorąc poziom w naszej rywalizacji jest wysoki. Ja jak mam czas to najczęściej mam wyniki mieszczące się w 25% czołówki światowej na danym torze i to gdzie nie jeździmy aurami tuningowanymi pod max danej klasy, a w naszej rywalizacji wylatuję z takimi wynikami na ostatnie albo przedostatnie miejsce stawki :p Tutaj koledzy jeżdżąc autami, które ledwo łapią się czasem na daną klasę, kręcą wyniki w 10% czołówki światowej Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 14 marca Autor Opublikowano 14 marca W dniu 11.03.2024 o 14:42, MaZZeo napisał: W końcu jakaś konfiguracja dla mnie. Tym razem nie odpuszczę. Jest czwartek, a MaZZeo jak zwykle w lesie 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Ja pierwsze 10 okrążeń zrobiłem nie tym Lambo, bo jest nowszy Huracan też z numerem #63 1 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca (edytowane) 1:47,129 Magik Edytowane 16 marca przez Magik 3 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Popraw wynik bo Don może nie zauwazyc 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi