Donatello1991 1 438 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 01:24,706 Donatello1991 2 Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 1:26,267 A_Bogush W tym tygodniu czas raczej tylko dla frekwencji. Ale w ogóle sam tor ma chyba najbardziej nasycone kolory w całej grze, mocno to przypomina GT7.\ 2 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia (edytowane) 1:24,749 Szymek Edytowane 21 kwietnia przez Szymek 2 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 23 kwietnia Autor Opublikowano 23 kwietnia (edytowane) Na tym etapie kończymy II serię i zawieszamy rywalizację. Prawie wyczerpaliśmy listę torów, a po 5 miesiącach rywalizacji wypaliła się też frekwencja, więc będzie trzeba pomyśleć o reaktywacji za parę miesięcy. Wyniki za VIII tydzień w pierwszym poście, poprawiłem też wyniki za VII. Tak natomiast wyglądają ostateczne wyniki za II serię zmagań. KLASYFIKACJA GENERALNA II SERII: 1. Magik (79 PKT) 2. Szymek (63 PKT) 3. Donatello1991 (55 PKT) 4. Aleks (51 PKT) 5. A_Bogush (42 PKT) 6. Bartg (39 PKT) 7. ofsajd (19 PKT) 8. MaZZeo (18 PKT) 9. SnoD (17 PKT) 10. Pianista911 (14 PKT) 11. Marcin_wawa (7 PKT) ZWYCIĘZCY II SERII: 1. @Magik 2. @Szymek 3. @Donatello1991 Edytowane 23 kwietnia przez SnoD 3 5 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia No tak myślałem, ze tyle na ten moment będzie. Na jesień można wrócić śmiało. 1 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Dzieki majstry...fajnie było;) No i @SnoD szacunek za organizacje 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 23 kwietnia Autor Opublikowano 23 kwietnia Tylko zawieszamy. Potrzebny głód rywalizacji, który po 5 miesiącach niemal nieprzerwanych zmagań siłą rzeczy musiał się w końcu wypalić, no i potrzeba trochę nowej zawartości, która dochodzi z czasem. Ja też teraz mam trochę za mało czasu żeby to ogarniać, więc przerwa wszystkim wyjdzie ba dobre 2 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Senkjumersi Ja tam jestem zawsze chętny na tego typu rewalizacje. Jak będziecie chcieli ponownie ruszyć to bankowo się zamelduję. Niezależnie od gry (Asseto Corsa Competizione? ). 1 Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Dzięki za organizację i rywalizację. Dobrze się składa z tą przerwą. Ostatnie rundy już mi ciężko szły. A i GP się kończy - nie będzie powodu przedłużać. Do następnego! Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Dzięki Panowie, liga to świetna inicjatywa Ściganie się z waszymi czasami to często był mocny dreszczyk emocji, a z każdym wyścigiem skill powoli wzrastał. Do czołówki trochę brakuje, ale i tak jestem zadowolony ze swoich czasów. A może byśmy później spróbowali może wspólnego wyścigu online (jeżeli Motorsport w ogóle oferuje taką możliwość )? Albo może w trochę luźniejszej atmosferze konwoje w Horizon 5? Tu już byłby dobry forumkowy team. Edytowane 26 kwietnia przez A_Bogush Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Nikt z Was nie jeździ w wyróżnionych wyzwaniach rywali? Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja (edytowane) 5 minut temu, Magik napisał: Nikt z Was nie jeździ w wyróżnionych wyzwaniach rywali? Xd większość grala jeszcze w gre tylko ze względu na ligę forumowa. Ja gram tylko kontent kariery jak dodają. Edytowane 1 maja przez Donatello1991 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Ja również odpalałem głownie ligowe eventy, ale jak się skończyły to przerzuciłem się na wyróżnione czasówki rywali. Byłem zaskoczony że nie ma tam żadnego czasu znajomych. A szkoda bo mimo frekwencji ok 10k drajwerów, można powalczyć o całkiem przyzwoite pozycje . Jedno co mnie wkurza to to, że w rywalach mamy z reguły tę samą (najbrzydszą) porę dnia - południe. Giera ze swoim systemem pogody i pór dnia potrafi wyglądać naprawdę bardzo dobrze, ale w czasówkach jest zawsze ten sam rzyg. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 1 maja Autor Opublikowano 1 maja No to generalnie największy debilizm w grze, że nie można ustawiać w pełni customowych wyzwań w rywalach. To jak kupić Ferrari, a jeździć po wiejskich drogach. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Ja bym może jeździł gdyby była jakaś nagroda za te rywale, tak jak są nagrody za triale w Gran Turismo. Ogólnie FM bardzo mało kasy sypie. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Odnoszę wrażenie że jest wręcz odwrotnie. Na forumkowej lidze ugrałem grube miliony Cr. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 3 maja Autor Opublikowano 3 maja Jak się w rywalach zrobiło kilka kółek to sypało po kilkadziesiąt tysięcy kredytów. Moim zdaniem dużo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi