Skocz do zawartości

Forza Motorsport: Liga Forum PSX Extreme

SnoD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na tym etapie kończymy II serię i zawieszamy rywalizację. Prawie wyczerpaliśmy listę torów, a po 5 miesiącach rywalizacji wypaliła się też frekwencja, więc będzie trzeba pomyśleć o reaktywacji za parę miesięcy.

Wyniki za VIII tydzień w pierwszym poście, poprawiłem też wyniki za VII.

Tak natomiast wyglądają ostateczne wyniki za II serię zmagań.

KLASYFIKACJA GENERALNA II SERII:

1. Magik (79 PKT) :trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_silver:

2. Szymek (63 PKT) :trophy_gold::trophy_silver::trophy_silver::trophy_silver::trophy_silver::trophy_silver:

3. Donatello1991 (55 PKT) :trophy_silver::trophy_bronze::trophy_bronze::trophy_bronze:

4. Aleks (51 PKT) :trophy_bronze:

5. A_Bogush (42 PKT) :trophy_bronze::trophy_bronze:

6. Bartg (39 PKT) :trophy_bronze:

7. ofsajd (19 PKT)

8. MaZZeo (18 PKT)

9. SnoD (17 PKT)

10. Pianista911 (14 PKT)

11. Marcin_wawa (7 PKT)

ZWYCIĘZCY II SERII:

1. @Magik :trophy_gold:

2. @Szymek :trophy_silver:

3. @Donatello1991 :trophy_bronze:

Edytowane przez SnoD
  • Plusik 3
  • Lubię! 5
Opublikowano

Tylko zawieszamy. Potrzebny głód rywalizacji, który po 5 miesiącach niemal nieprzerwanych zmagań siłą rzeczy musiał się w końcu wypalić, no i potrzeba trochę nowej zawartości, która dochodzi z czasem.

Ja też teraz mam trochę za mało czasu żeby to ogarniać, więc przerwa wszystkim wyjdzie ba dobre :)

• Dzięki 2
Opublikowano

Senkjumersi:usmiech:

Ja tam jestem zawsze chętny na tego typu rewalizacje. Jak będziecie chcieli ponownie ruszyć to bankowo się zamelduję.

Niezależnie od gry (Asseto Corsa Competizione? :twisted:).

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dzięki Panowie, liga to świetna inicjatywa :) Ściganie się z waszymi czasami to często był mocny dreszczyk emocji, a z każdym wyścigiem skill powoli wzrastał. Do czołówki trochę brakuje, ale i tak jestem zadowolony ze swoich czasów.

A może byśmy później spróbowali może wspólnego wyścigu online (jeżeli Motorsport w ogóle oferuje taką możliwość :D)? Albo może w trochę luźniejszej atmosferze konwoje w Horizon 5? Tu już byłby dobry forumkowy team.

Edytowane przez A_Bogush
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Magik napisał:

Nikt z Was nie jeździ w wyróżnionych wyzwaniach rywali?:ohmy:

Xd większość grala jeszcze w gre tylko ze względu na ligę forumowa. Ja gram tylko kontent kariery jak dodają.

Edytowane przez Donatello1991
Opublikowano

Ja również odpalałem głownie ligowe eventy, ale jak się skończyły to przerzuciłem się na wyróżnione czasówki rywali. Byłem zaskoczony że nie ma tam żadnego czasu znajomych. A szkoda bo mimo frekwencji ok 10k drajwerów, można powalczyć o całkiem przyzwoite pozycje ;).

Jedno co mnie wkurza to to, że w rywalach mamy z reguły tę samą (najbrzydszą) porę dnia - południe.

Giera ze swoim systemem pogody i pór dnia potrafi wyglądać naprawdę bardzo  dobrze, ale w czasówkach jest zawsze ten sam rzyg:no:.

• Plusik 1
Opublikowano

No to generalnie największy debilizm w grze, że nie można ustawiać w pełni customowych wyzwań w rywalach.

To jak kupić Ferrari, a jeździć po wiejskich drogach.