Opublikowano 14 grudnia 20231 r Autor 54,XXX jest poza moim zasięgiem, ale może uda mi się zejść na 55,XXX. Fajnie się jeździ na tym setupie.
Opublikowano 14 grudnia 20231 r 28 minut temu, SnoD napisał: Fajnie się jeździ na tym setupie. Ta? To zajebiście xD Tragicznie się mi jeździ tym mercem xD Nie wiem czemu, dla mnie on jest turbo nadsterowny. Wczoraj zrobiłem 30 kółek i nawet nie zbliżyłem się do waszych czasów. Dramat, a np. Audi albo Hyundaia z tej klasy uwielbiam. No nic, coś jeszcze pokręce, ale jestem mega zaskoczony jak mi to autko nie siadło.
Opublikowano 14 grudnia 20231 r 0:55,960 - ofsajd 50 kolek i udalo sie zejsc ponizej 56s, w weekend moze jeszcze posiedzę a i najpierw odpaliłem trasę lime rock full, ale po 20 kółkach zorientowałem się że to nie ta trasa Edytowane 14 grudnia 20231 r przez ofsajd
Opublikowano 14 grudnia 20231 r 3 godziny temu, zloto napisał: Nie wiem czemu, dla mnie on jest turbo nadsterowny. Że co? Jak już podsterowny
Opublikowano 15 grudnia 20231 r Nie, Magik ma rację. Oczywiście chodziło mi o brak chęci autka do skręcania, czyli raczej właśnie podsterowność. Pokrecilem nazewnictwo xD
Opublikowano 15 grudnia 20231 r Trochę śmieszne, że na jakieś 200 okrążeń tylko raz dwa człowiek zejdzie poniżej 55 xd już nie wspominając o poprawie wyniku.
Opublikowano 15 grudnia 20231 r Z ciekawości może porównamy czasy w sektorach? Może komuś pomoże poprawić swój wynik. Co do dziesiątej nie pamiętam, ale u mnie jakoś tak (poprawię jak coś wieczorem ): 1) ~9.750 2) ~8.230 3) ~9.850
Opublikowano 15 grudnia 20231 r 17 minutes ago, Magik said: A gdzie mogę podejrzeć takie dane? Chciałbyś coś podejrzeć w grze z 2023 roku? Ja zrobiłem tyle kółek już, że pamiętam
Opublikowano 15 grudnia 20231 r W takim razie nie mam zielonego pojęcia. Jeżdże w wyłaczonymi pomiarami czasu, żeby nic nie odwracało mojej uwagi i żebym mógł skupić się na jeździe
Opublikowano 15 grudnia 20231 r 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Trochę śmieszne, że na jakieś 200 okrążeń tylko raz dwa człowiek zejdzie poniżej 55 xd już nie wspominając o poprawie wyniku. Czyli nie tylko ja tak mam że z pozoru łatwe auto i tor, a ciężko tu o powtarzalność i progres. Co do czasów sektorów, beka z Turn 10, ale nie ma takiej podstawowej rzeczy. Ba, gra na sektorach nie zapamiętuje twoich rekordów i za każdym razem jak wyjdziesz do menu i wrócisz do jazdy np, po sesyjce w multi, to kręcisz rekordy osobiste od nowa.
Opublikowano 15 grudnia 20231 r 22 minutes ago, Magik said: W takim razie nie mam zielonego pojęcia. Jeżdże w wyłaczonymi pomiarami czasu, żeby nic nie odwracało mojej uwagi i żebym mógł skupić się na jeździe Kurde nie wpadłem na to, faktycznie jak robię pierwszy sektor kozak to potem mam z tyłu głowy że to jest to okrążenie, spinam się i dupa. Spróbuję faktycznie bez
Opublikowano 15 grudnia 20231 r Z jednej strony psycha a z drugiej często międzyczasy są ustawione w niefortunnych miejscach. Tak jak teraz drugi sektor kończy się akurat przed wejściem w przedostatni zakręt....szybkie spojrzenie na czas i w tym momencie lekkie spóźnienie i obieram złą linię Dlatego międzyczasy włączam jak uczę się optymalnego pokonywania poszczególnych części toru, a jak już wiem jak powinienem jechać to czasy off i pełne skupienie 0:54,310 0:54,241 Magik Edytowane 15 grudnia 20231 r przez Magik
Opublikowano 17 grudnia 20231 r 54.735 Bartg w końcu coś lepiej, faktycznie bez czasów sektorów lepiej się jeździ.
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Wrzucam dla frekwencji, kompletnie nie siadła mi konfiguracja auto+tor w tym tygodniu.
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Autor 0:56,279 DonSterydo Minimalnie poprawiłem, ale już lepiej chyba nie zdążę a było blisko
Opublikowano 17 grudnia 20231 r 0:54,400 Szymek Ostatni raz wybraliście jakąś trasę z szykana Edytowane 17 grudnia 20231 r przez Szymek
Opublikowano 17 grudnia 20231 r A_Bogush 00:55,350 Wrzucam na ostatnią chwilę. Była szansa żeby chociaż się zbliżyć do 0:55, ale brakło wolnego czasu. Edytowane 17 grudnia 20231 r przez A_Bogush
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Autor Hockenheim (krajowy) Auto: 2020 Hyundai #98 Bryan Herta (A 692)
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Autor Postaram się do wieczora wszystko policzyć, wczoraj wieczorem jeszcze szpital zaliczyłem i już nie miałem czasu :p
Opublikowano 18 grudnia 20231 r Autor Gratulacje dla: 1. @Magik 2. @Szymek 3. @Aleks Wszystko policzone. Klasyfikacja generalna zaktualizowana. Warunki rywalizacji na VI tydzień dopisane Małe zmiany - ten tydzień zmagań wyjątkowo kończymy 25 grudnia w poniedziałek o 20.00 (żeby nie wypadało w wigilię). PS. Na punktowanych pozycjach w grze był ktoś jeszcze, ale się nie dopisał w temacie, ja i orion50 na tym zyskaliśmy Pilnujcie tego. W tym tygodniu przeskakujemy już poprzednią rywalizację forumkową, więc liczę na tak dobrą frekwencję jak w poprzednich tygodniach Edytowane 18 grudnia 20231 r przez SnoD