Szymek 1 047 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 01.00,321 Szymek Edytowane 2 Stycznia przez Szymek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Jeszcze 6 minut i będę miał 2 PKT więcej na koncie, hell yeah XD Szkoda, że dzisiaj nie miałem więcej czasu bo mogłem realnie poprawić. Edytowane 2 Stycznia przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Następna rywalizacja: Tor: Kyalami - Grand Prix Auto: 2017 Ford #17 Shell V-Power Racing (785 S) Do 20.00 we wtorek 9 stycznia. Edytowane 2 Stycznia przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Gratulacje dla: 1. @Magik 2. @Marcin_wawa 3. @Aleks Pierwszy post zaktualizowany o ostateczne wyniki za VII tydzień rywalizacji oraz warunki dla VIII tygodnia. Klasyfikacja generalna zaktualizowana - są nawet zmiany na podium 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Na dobry początek tygodnia 1:49:949 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Taki mały wniosek, może następny tydzień jakieś auto w stylu GTE/GT3 bo auto typu V8 Supercar jest już trzeci raz Prototypow też nie było. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Podaj mi jakieś przykłady z podstawowej wersji gry bo ja się na tych klasyfikacjach nie znam. Wybierałem zawsze auto gdzie można zmienić opony, a tych jest bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia ’18 Acura #36 NSX GT3 ’17 Aston Martin #7 Aston Martin Racing V12 Vantage GT3 ’18 Audi #44 R8 LMS GT3 ’14 Bentley #17 M-Sport Bentley Continental GT3 ’18 Porsche #73 Park Place Motorsports 911 GT3 R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 24 minuty temu, Bartg napisał: ’18 Acura #36 NSX GT3 ’17 Aston Martin #7 Aston Martin Racing V12 Vantage GT3 ’18 Audi #44 R8 LMS GT3 ’14 Bentley #17 M-Sport Bentley Continental GT3 ’18 Porsche #73 Park Place Motorsports 911 GT3 R Ok, wiem o co chodzi, to chyba same auta w klasach R+ a tam nie zaglądałem Chociaż niektóre z aut które podałeś to DLC, ale są też jakieś w podstawce. Możemy coś dobrać za tydzień Jak macie jeszcze jakieś pomysły, to piszcie, w końcu nie układam tych wyzwań dla siebie. Edytowane 3 Stycznia przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Ogólnie jak wejdziesz w multi, to masz zawody typu GT3(ostatnie w klasach zamkniętych, bodajże jakieś BMW jest na miniaturce) i jak będziesz chciał w nie wejść, to gra Ci zaprezentuje wszystkie dostępne auta w tej klasie. No i tam będziesz mógł przejrzeć co i jak. Są auta z DLC również, ale dużo jest z podstawki. Są to typowe tylno napędowce, osobiście sugerował bym dobrać do tego jakiś tor z naturą F1, typu Barcelona albo Silverstone. Tylko błagam nie Nurbuegring :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Ja bym dał Le Mans, może być z szykanami Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Le Mans dla mnie osobiście jest trochę nudne przez te długie proste, wersja z szykanami jest trochę lepsza ale wciąż. Plus nie lubię tych zakrętów w kształcie S, bo tam dla mnie łatwo o utratę kontroli nad autem. Plus kółko będzie strasznie długie, a jednak taki tor F1 to czas przejazdu będzie wmiate znośny. Ja optuję za jakimś torem F1, ale to don będzie decydował finalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dokładnie, jakieś GT3, dość proste w prowadzeniu na padzie, a doda trochę dynamiczności. Klasie A podziękujmy na moment Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Mamy 3 tygodnie do zakończenia pierwszego sezonu zmagań, więc teraz mogą do końca latać auta z klas GT PS. A co myślicie o tym żeby przy okazji drugiego sezonu rywalizacji obok zmagań w FM wystartować z osobno liczoną rywalizacją w FM7, ale tylko na torach i konfiguracjach fikcyjnych, których na ten moment w ogóle w FM nie ma? Np. Raz na dwa tygodnie nowa rywalizacja w FM7 jakimiś egzotykami Lambo, Ferrari w Dubaju, Alpach, Pradze i Rio? Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 godzinę temu, Marcin_wawa napisał: Dokładnie, jakieś GT3, dość proste w prowadzeniu na padzie, a doda trochę dynamiczności. Klasie A podziękujmy na moment Z tym proste w prowadzeniu to bym tak nie szalał xD Bez kontroli trakcji to jednak są auta które trochę wymagają już wprawy. Właśnie prosta to jest klasa A. Co nie znaczy, że nie chce trochę GT3 dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Proste w porównaniu z nascar czy innymi mocnymi autami drogowymi z rwd Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1:48,324 Magik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Ja bym do FM7 nie wracał osobiście, nie ma żadnego podjazdu jeśli chodzi o jazde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Też jestem na nie. Ja bezpośrednio włączyłem nowa Forze po 7 i jazda w nowej mnie od razu zachwyciła na tyle by usunąć od razu z dysku 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) To fakt, w FM7 po FM jeździ się dziwacznie, auta prowadzą się wręcz pokracznie. Ciężko uwierzyć jak duży jest tu progres. Edytowane 4 Stycznia przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Kurcze ponownie ten Ford? Chyba w pierwszym tygodniu nim jeździliśmy i dobrze tego nie wspominam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia No potężnie nadsterowne i niestabilne auto Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 1:49,168 Marcin_wawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 1:49,534 Aleks 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 01:49,520 Donatello1991 Rzuca tym bez kontroli trakcji jak teściem po sylwestrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi